Τα πήρε με Μουρίνιο ο Ντε Μπρούιν

17:47 25/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, μιλώντας ανοιχτά στην «Bild», για πρώτη φορά μετά την μεταγραφή του από την Τσέλσι στη Βόλφσμπουργκ το περασμένο καλοκαίρι, αναφέρθηκε στο «λάθος» να μετακομίσει στην Τσέλσι από τη Γκενκ, τα... αναπάντητα ερωτήματα του Ζοσέ Μουρίνιο αλλά και την «τιμή» του, που αν ήταν διαφορετική, θα έχρηζε και διαφορετικής αντιμετώπισης από τους «μπλε»!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού άσου:
«Νιώθω σαν στο σπίτι μου στη Βόλφσμπουργκ αυτή ακριβώς τη στιγμή. Είμαι σε θέση να

υπογράψω ένα νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Βόλφσμπουργκ. Στο ποδόσφαιρο μπορούν όλα να κινηθούν γρήγορα. Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει κατά κύριο λόγο και με τα χρήματα. Η Βόλφσμπουργκ δεν είναι ακόμη σαν την Μπάγερν Μονάχου. Η μεγαλύτερη φιλοδοξία μου είναι να πάω σε έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, που να μπορώ να κερδίσω τρόπαια. Όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια».
«Η Τσέλσι δεν ήταν η καλύτερη επιλογή σε εκείνο το χρονικό σημείο. Το να είσαι στην Τσέλσι είναι σαν να είσαι σε έναν διαφορετικό κόσμο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν μου εξήγησε γιατί δεν έπαιζα πιο τακτικά στην ομάδα»
«Ίσως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν Τσέλσι έπρεπε να πληρώσει 45 εκ. ευρώ και όχι 8 εκ. ευρώ, όταν μεταγράφηκα από τη Γκενκ. Ένα υψηλότερο ποσό μεταγραφής, πιθανότατα θα με έκανε να έχω ένα διαφορετικό στάτους στον σύλλογο και ενδεχομένως να μου έδινε περισσότερες πιθανότητες να παίζω πιο τακτικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα