«Τα πάντα για τον τίτλο»

00:42 12/5/2013 - Πηγή: AEK365

Όλο τους το «είναι» θα δώσουν απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης οι παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Κάιλ Χάινς. «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σπουδαία ομάδα. Έχουν δημιουργήσει εξαιρετικό ρόστερ και κατά τη γνώμη μου το έφτιαξαν για να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα. Με την παρουσία τους όλη τη σεζόν το υποστήριξαν αυτό και το έδειξαν και απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Θεωρώ πως είναι το φαβορί, αλλά εμείς δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Θα δώσουμε τα πάντα για τον τίτλο, το 100% των δυνάμεών μας».

Για το εάν θα

παίξουν παρόμοια άμυνα με εκείνη που έπαιξαν κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Πρόκειται για εντελώς διαφορετική ομάδα. Σίγουρα, η άμυνα θα παίξει και πάλι τεράστιο ρόλο, αλλά σε έναν τελικό δεν αρκεί η καλή άμυνα. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος πνευματικά και σωματικά κι εμείς είμαστε απόλυτα έτοιμοι για μεγάλη μάχη απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα».

Για το εάν έχει άγχος, εν όψει του τελικού: «Δεν το σκέφτομαι έτσι. Όταν μπαίνεις στο παρκέ το μόνο που θες είναι να κερδίσεις. Δεν σκέφτεσαι πολλά, αλλά μόνο πώς θα βοηθήσεις την ομάδα σου».

Keywords
Τυχαία Θέματα