Τα λάθη στα γκολ

17:25 10/1/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο aek365, εκτός από τα επιλεγμένα στιγμιότυπα από παιχνίδια της Ξάνθης, ο Έβαλντ Λίνεν έδειξε σήμερα στους ποδοσφαιριστές του και τις φάσεις από των αγώνα του περασμένου Σαββάτου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αστέρα, στην Τρίπολη. Ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε κυρίως στις φάσεις από τις οποίες προήλθαν τα τρία γκολ του αντιπάλου, αναλύοντας στους Κιτρινόμαυρους τα λάθη που έγιναν σε κάθε περίπτωση...

Για το πρώτο γκολ (1-1) ο Λίνεν τόνισε στους παίκτες του ότι: «Ενώ δεν παίζουμε τεχνητό οφσάιντ, σε αυτή τη φάση πάτε να παίξετε και μάλιστα το κάνετε πολύ ψηλά. Σχεδόν στη σέντρα. Σπάει το τεχνητό οφσάιντ και μετά όλα είναι εύκολα για τον αντίπαλο». Για το δεύτερο γκολ του Αστέρα (2-1), επεσήμανε πως: «Δεχθήκαμε ένα γκολ από αντεπίθεση, ενώ το σκορ ήταν 1-1 και το σημαντικό είναι ότι ενώ είχαμε παίκτες που κυνήγησαν τη φάση, αντί να ακολουθήσουν τους αντιπάλους, κινήθηκαν στο χώρο».
Τέλος, σε ό,τι αφορά το τρίτο γκολ του αντιπάλου, ο προπονητής επεσήμανε: «Γίνεται μια μεγάλη μπαλιά από τον τερματοφύλακα και έχουμε τέσσερις πέντε παίκτες έξω από την περιοχή. Αυτή τη φάση πρέπει να πάρει κάποιος την κεφαλιά και να την τελειώσει. Αντί να γίνει αυτό, τους αφήσαμε να παίξουν με πάσα έξω από την περιοχή».
Δείτε παρακάτω το βίντεο και θυμηθείτε τα γκολ της αναμέτρησης...

Keywords
Τυχαία Θέματα