Τα κανόνια, ο Φούλης και το 3-0

09:07 14/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ έχει ασφαλώς πρώτο θέμα η εφημερίδα γράφοντας: "Όπως στο χθεσινό β' ημίχρονο και ακόμα πιο εύκολα πρέπει να είναι φέτος όλα τα ματς για την ΑΕΚ και να γίνει σύνθημα το... Καλώς τα παιδιά 3-0 και βάλε! Μέσα σε ένα 20λεπτο η Ένωση πέτυχε τρία γκολ και στη συνέχεια, αλλά και πριν, μπορούσε να πετύχει και

τα διπλάσια ακόμη. Καθάρισε εύκολα τον Ηλυσιακό και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Αγχωμένοι χωρίς λόγο, πάλι στο α' μέρος οι κιτρινόμαυροι ξεμπούκωσαν όμως στην επανάληψη και έπαιξαν καλή μπάλα ικανοποιώντας τον κόσμο".

SPORTDAY

Για τον Γεωργέα γράφει η SD: "Αυτός είσαι!", τονίζει και σημειώνει: "Ο Γεωργέας σκόραρε με το... καλό του αριστερό και άνοιξε το δρόμο για το χορταστικό 3-0 επί του Ηλυσιακού".

LIVE SPORT

Πρώτο θέμα είναι στην εφημερίδα η χθεσινή επικράτηση της ΑΕΚ χαρακτηρίζοντας τους παίκτες του Δέλλα :" Κανόνια"! Επιπλέον η LS προσθέτει: "Η μηχανή της ΑΕΚ πήρε μπροστά και το πρώτο ξεμπούκωμα ήρθε με το 3-0 επί του Ηλυσιακού. Οι κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να είχαν βάλει άλλα 4-5 γκολ. Ηγέτης ο Γροντής".

GOAL

"Φουλ με Φούλη", γράφει με τη σειρά της η εφημερίδα Goal για τη χθεσινή εμφάνιση της ΑΕΚ και το γκολ του Γεωργέα: "Γκολ ο Γεωργέας και 3-0 η ΑΕΚ τον Ηλυσιακό. Οι οπαδοί τίμησαν τον Αμερικάνο", προσθέτει.

Keywords
Τυχαία Θέματα