Τα έβαλε με τον Κάρικ ο Ρόι Κιν

12:45 26/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ρόι Κιν ήταν τηλεσχολιαστής στο Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά το τέλος του αγώνα έγινε έξαλλος με όσα είπε ο Μάικλ Κάρικ.
Συγκεκριμένα, ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε: "Είναι πολύ απογοητευτικό αλλά αισθανόμαστε πως έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στο Ολντ Τράφορντ. Χάσαμε ένα παιχνίδι αλλά ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε και δεν το κάναμε. Δεν έχουμε τεθεί εκτός συνέχειας, αλλά δεν είμαστε και σε ιδανική κατάσταση".
Ο Ρόι Κιν σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κάρικ είπε το εξής: "Αυτή

η συνέντευξη ήταν ακριβώς όπως η εμφάνιση. Ανούσια. Θέλω να πει κάτι. Να πει κάτι περισσότερο. Να δώσει μια αίσθηση της επείγουσας ανάγκης στην συνέντευξη του. Απλά αποτύπωσε την απόδοση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συνεχίζουν να λένε... στο επόμενο παιχνίδι, στο επόμενο παιχνίδι..., αλλά για κάποιους από αυτούς δεν υπάρχει επόμενο παιχνίδι. Αυτή είναι η πραγματικότητα".
Τα σχόλια του παλαίμαχου άσου για τις δηλώσεις του Κάρικ, έκαναν έξαλλη την μις Κάρικ η οποία έγραψε στο twitter "Πόσο μ... είναι ο Κιν που λέει ό,τι να είναι για να προκαλέσει αντιδράσεις". Λίγο αργότερα, η Λίσα Κάρικ διέγραψε το μήνυμα σημειώνοντας το εξής: "Διέγραψα το tweet. Παρασύρθηκα από τα συναισθήματα. Απλά απογοητευμένη".

Keywords
Τυχαία Θέματα