Τα επόμενα βήματα για το γήπεδο

14:37 12/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η επόμενη εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην ουσία θα κορυφωθούν οι συναντήσεις και οι συζητήσεις που έχουν να κάνουν με την προκήρυξη διαγωνισμού για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΠΑΕ θέλει να είναι ενήμερη για όλα, αν και ο βασικός ρόλος στην όλη ιστορία ανήκει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Την εβδομάδα που έρχεται λοιπόν θα έχουμε μπαράζ συναντήσεων για το συγκεκριμένο θέμα. Αναμένεται συνάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου με την Ερασιτεχνική. Κατόπιν ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα συναντηθεί με τους Βούρο και Καπετανόπουλο προκειμένου να πάρει πληροφορίες και από τη δική τους πλευρά, αλλά και να ρωτήσει την άποψή τους γι' αυτό το θέμα. Εφόσον τρέξουν οι εξελίξεις τότε θα έχουμε δύο Δ.Σ.: ένα της ΠΑΕ και ένα της Ερασιτεχνικής, προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη για τις όποιες διαδικασίες. Από εκεί και πέρα στην ιστορία θα μπουν τα σχέδια και οι νόμοι που έχουν ήδη ψηφιστεί.

Όλα αυτά μπορούν να προχωρήσουν μέσα στον Μάιο ώστε να έχουμε ακόμα και μέσα στον Ιούνιο την προκήρυξη του διαγωνισμού. Πρέπει όμως να υπάρξει... τρέξιμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα