«Τα επόμενα πέντε παιχνίδια κρίνουν πολλά»

19:13 8/11/2012 - Πηγή: AEK365

Το παιχνίδι κόντρα στην Skoda Ξάνθη μαζί με τα επόμενα 4 ματς του ΠΑΣ θα κρίνουν πολλά για την παραμονή της ομάδας των Ιωαννίνων, όπως τόνισε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Αναλυτικά είπε ο Χριστόπουλος:

«Από το Σάββατο ξεκινάει μία σειρά αγώνων, μία σειρά από πέντε παιχνίδια, τα οποία θα καθορίσουν σε σημαντικό βαθμό με το τελείωμα του β' γύρου αν θα μπορέσουμε να ξεκολλήσουμε εύκολα τώρα, από τις θέσεις που είναι προς το τέλος του βαθμολογικού πίνακα ή αν θα συνεχίσουμε

να βρισκόμαστε εκεί τριγύρω.

Συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, οι επόμενες 40 μέρες και τα 8 παιχνίδια που έρχονται, είναι πολύ σημαντικά για την ομάδα μας.

Ξεκινώντας από τον αγώνα του Σαββάτου, με την Ξάνθη, θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη, όπως και σε κάθε αγώνα, προετοιμαζόμαστε γι' αυτό. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο για μας, σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να δίνουμε παραπάνω από το 100% των δυνάμεων μας για να μπορέσουμε να έχουμε καλή εικόνα και να παίρνουμε αποτελέσματα. Βλέπω όμως και μέσα από τις προπονήσεις ότι είμαστε σε καλό επίπεδο και αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία το επόμενο παιχνίδι.

Για το αν θα κάνει αλλαγές προσώπων η τακτικής: «Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό κάθε Κυριακή και κάθε Σάββατο. Οι παίκτες που βλέπουμε ότι είναι σε καλύτερη ετοιμότητα, και ανταποκρίνονται στην τακτική που ζητάμε, αυτούς και χρησιμοποιούμε. Άρα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι σε τακτική ή σε πρόσωπα.

Εάν η ομάδα δεν απέδιδε καλό ποδόσφαιρο. Αν στα παιχνίδια οι αντίπαλοι υπερείχαν συνέχεια από εμάς, τότε αυτό θα ήταν ένα πράγμα που θα μας προβλημάτιζε πάρα πολύ και τότε σίγουρα θα έπρεπε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Αυτό όμως δεν συμβαίνει.

Όσον αφορά το γκολ, αυτό το έχουμε ξανασυζητήσει, είναι ένα σύνθετο θέμα. Είναι και θέμα ικανότητας, είναι και θέμα ρέντας...είναι πάτα πολλά. Εάν νομίζεται ότι εμείς τώρα έξι μήνες δεν δουλεύουμε στο τελείωμα των φάσεων, αυτό είναι πραγματικά εξωπραγματικό.

Ήταν αντιμετωπίζαμε ένα πρόβλημα γιατί δεχτήκαμε γκολ από στημένες φάσεις σε κάποια παιχνίδια, ότι εμείς δεν δουλεύαμε στις στημένες φάσεις, πάλι είναι κάτι εξωπραγματικό που δεν συμβαίνει».

Για το βαθμολογικό όριο παραμονής στην κατηγορία: «Η λογική λέει ότι κανένας δεν μπορεί να προβλέψει ποτέ, ότι το όριο της παραμονής θα κυμανθεί γύρω στους 30 πόντους ίσως και ποιο κάτω. Αλλά αυτό ίσως να είναι και πιο πάνω. Υπάρχουν χρονιές που οι ομάδες είχαν 26 με 28 βαθμούς και ήταν η δεύτερη ομάδα που έπεφτε από την κατηγορία. Βάζουμε ένα όριο γύρω στους 30 βαθμούς. Αυτό λέει η λογική, αλλά αυτό κανένας δεν μπορεί να το προβλέψει».

Για το γεγονός ότι ενώ η ομάδα δεν σκοράρει, είχε στον αγώνα στην Τρίπολη 8 στις 9 τελικές προσπάθειες εντός εστίας: «Αν πάρουμε τα παιχνίδια ξεχωριστά. Αν πάρουμε για παράδειγμα τους τελευταίους αγώνες, στον Πανθρακικό η ομάδα κατάφερε σε ένα εκτός έδρας παιχνίδια να πετύχει τρία γκολ και να δημιουργήσει και άλλες ευκαιρίες. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο όπου οι

Keywords
Τυχαία Θέματα