«Τα έκανα σκ...»

11:08 11/2/2012 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγο καιρό είχε ξεσπάσει σάλος στην Γερμανία με την αποκάλυψη πως ο Φρανκ Ριμπερί είχε σεξουαλικές επαφές με ιερόδουλη που αργότερα αποδείχτηκε πως ήταν ανήλικη. Ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου αναγνώρισε πως τα έκανε σκ... προκαλώντας προβλήματα στον γάμο του.

Σε δηλώσεις του στην γαλλική εφημερίδα "Equipe", ο Φρανκ Ριμπερί τόνισε: "Τα έκανα σκ... Πλήγωσα την σύζυγο μου. Έκανα μια βλακεία που προκάλεσε μεγάλο πόνο στην μητέρα των παιδιών μου, με την οποία είμαστε μαζί 13 χρόνια και έχουμε περάσει πολλά. Για μια ηλιθιότητα παραλίγο να τα καταστρέψω όλα. Κοίταξα τον εαυτό

μου στον καθρέφτη και δεν ήμουν υπερήφανος για αυτό που έκανα. Δεν θέλω να μιλάω πια για αυτό το θέμα, γιατί πληγώνει την γυναίκα μου".

Ο Ριμπερί ρωτήθηκε και για το τεράστιο σημάδι που έχει στο πρόσωπο του που οφείλεται σε τροχαίο ατύχημα που είχε σε ηλικία δυο ετών, με τον μεσοεπιθετικό της Μπάγερν Μονάχου να δηλώνει: "Όταν ήμουν μικρός με ενοχλούσε. Όμως αντιλήφθηκα πως με έκανε να ξεχωρίσω. Αυτό το σημάδι τελικά μου έδωσε δύναμη. Χωρίς αυτό θα ήμουν ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που το αντιμετώπισα, γιατί δεν ήταν εύκολο. Είμαι χαρούμενος με αυτό που είμαι. Μου αρέσει το πρόσωπο και η ζωή μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα