Τα έχωσε ξανά σε Φουρτάδο – Γκερέιρο ο Βλάχος!

22:33 5/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Βαγγέλης Βλάχος χθες στο ημίχρονο του φιλικού με τον Ιωνικό ήταν έξαλλος για την κακή εμφάνιση και την αδιαφορία των Φουρτάδο και Γκερέιρο τους οποίους και απέσυρε από το παιχνίδι. Σήμερα ο προπονητής της ΑΕΚ δεν τους ξέχασε… Συνέχισε το ίδιο ύφος με στόχο να τους συνετίσει και να προσπαθήσει να τους αλλάξει και να μπορεί να πάρει πράγματα η ΑΕΚ εν συνεχεία από τους ίδιους.
Προς

τον Φουρτάδο ο Βλάχος είπε «Μπορεί να έχεις χάσει πολλές προπονήσεις γιατί ήρθε αργά, αλλά δεν είναι εικόνα αυτή. Είσαι επιλογή μου, σε έφερα γιατί πιστεύω θα βοηθήσεις, αλλά ήσουν πολύ κακός χθες. Τρέξε, μάρκαρε, κάνε τάκλιν, κλώτσησε, δείξε διάθεση και ενδιαφέρον, ακόμη και όταν δεν μπορείς να βάλεις γκολ», ενώ προς τον Γκερέιρο τόνισε «Ξέρουμε όλοι εδώ μέσα τι μπορείς να κάνεις και εσύ δεν τα κάνεις. Δεν δείχνεις καν ότι προσπαθείς. Σε έχω βάλει και στα δύο επίσημα παιχνίδια και χθες και δεν έκανες τίποτα».
Πάντως, ο προπονητής της ΑΕΚ δεν παρέλειψε να μιλήσει και προς όλη την ομάδα και ειδικά τους νεαρούς σε ηλικία «Ξέρετε ότι εδώ έχετε την ευκαιρία της ζωής σας. Προσπαθήστε περισσότερο. Ακόμη κάποιοι από εσάς δεν έχετε καταλάβει που βρισκόσαστε και τι φανέλα φοράτε. Παλαιότερα δεν θα ήσασταν εδώ, αφού γινόντουσαν μεταγραφές και δύσκολα θα ανέβαινε ένας παίκτης από τις Ακαδημίες. Τώρα είστε εδώ και συνειδητοποιείστε την ευκαιρία που σας δίνετε».

Keywords
Τυχαία Θέματα