Τα δεδομένα για Λαγό

17:12 23/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Παναγιώτης Λαγός το προηγούμενο διάστημα είχε επαφές με δύο ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ δοκιμάστηκε σε αμφότερες, μια και του είχαν δώσει το ελεύθερο από την ΑΕΚ για να φύγει (ελέω του μεγάλου – για τα δεδομένα της ΑΕΚ – συμβολαίου του). Η μία ομάδα μάλιστα από την Ρωσία, έδειξε έντονο ενδιαφέρον και είχε διαμηνύσει στην πλευρά του παίκτη ότι θα κάνει πρόταση απόκτησης του (έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ). Μάλιστα, ο Λαγός

περίμενε τις προηγούμενες ημέρες από τους Ρώσους να κάνουν την τελική κίνηση τους, κάτι που τελικά δεν είδε να γίνεται.

Την ίδια ώρα όμως, ο Λαγός δεν σταμάτησε να προπονείται με την ΑΕΚ και μάλιστα να ικανοποιεί απόλυτα τον Βλάχο για το επίπεδο της δουλειάς του. Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος στα διπλά στα Σπάτα αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης, μετά την αποχώρηση των Κλωναρίδη – Λεονάρντο.
Το πιθανότερο σενάριο (με δεδομένο ότι οι Ρώσοι δεν δείχνουν να προχωρούν το ενδιαφέρον τους) είναι να μείνει στην ΑΕΚ ο Λαγός, να πάει με την αποστολή στο Τσέστερ για τα φιλικά και τελικά να αποτελέσει 11αδάτο παίκτη της νέας σεζόν.

Μην ξεχνάμε ότι με τις πολλές αποχωρήσεις στην ΑΕΚ, ο Λαγός είναι πλέον από τους πιο παλιούς και πιο έμπειρους και σίγουρα θα είναι πολύτιμη η παρουσία του στο γήπεδο και τα αποδυτήρια. Και ο Βλάχος έχει τονίσει ότι τον θέλει και αν τελικά μείνει θα στηρίξει πολλά επάνω του.

Keywords
Τυχαία Θέματα