Τα αίτια του «διαζυγίου» Άρη-Κατσαβάκη

09:28 9/10/2012 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή ο Μάκης Κατσαβάκης με την παραίτηση του έβαλε τέλος στην σύντομη, όπως αποδείχτηκε, θητεία του στον πάγκο του Άρη με τον Έλληνα τεχνικό να αποχωρεί μετά από 95 μέρες και τα αίτια του "διαζυγίου" να είναι πολλά.
Πρώτα από όλα στην διάρκεια της προετοιμασίας υπήρξαν τρία πειθαρχικά παραπτώματα ενώ και μετά την επιστροφή στην Ελλάδα συνεχίστηκαν τα κρούσματα απειθαρχίας. Επιπλέον η σχέση του Κατσαβάκη με τους "παλιούς" παίκτες του ρόστερ δεν ήταν και η καλύτερη ενώ παράλληλα οι αγωνιστικές επιλογές του ήταν

συνεχώς υπό αμφισβήτηση.
Πιο συγκεκριμένα, τα "πειράματα" στην αρχική ενδεκάδα και η επιμονή του σε κάποιους παίκτες είχαν ενοχλήσει και το κλίμα για τον Κατσαβάκη είχε αρχίσει να γίνεται βαρύ. Παράλληλα υπήρχε καθημερινά πίεση για καλύτερα αποτελέσματα, πίεση που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ο Έλληνας τεχνικός.
Πλέον ο Κατσαβάκης περιμένει να επισημοποιηθεί η λήξη της συνεργασίας του με την ΠΑΕ Άρης για να τοποθετηθεί επίσημα με τον ίδιο, μέσω του περιβάλλοντος του, να βγάζει μια πικρία γιατί, όπως υποστηρίζει, δεν στηρίχτηκε από την διοίκηση όσο θα ήθελε.

Keywords
Τυχαία Θέματα