Τα 30 εκατ. ευρώ και ο Ναός που ετοιμάζεται

13:16 1/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "παρουσίαση μεγατόνων!", γράφει η εφημερίδα στο πρώτο της σημερινό θέμα πως ετοιμάζει ο Μελισσανίδης σχετικά με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ: "Ο Τίγρης σε επαφές για τον χώρο που θα φιλοξενήσει την ολοκληρωμένη παρουσίαση του σχεδίου του γηπέδου, με όλες τις λεπτομέρειες των εσωτερικών χώρων. Μεταξύ των επιλογών του και το Βυζαντινό Μουσείο, αλλά δεν είναι η μόνη. Θέλει αίθουσα πέρα από τα τετριμμένα, που θα μπορεί να φιλοξενήσει και πολύ κόσμο, αλλά και μία παρουσίαση

εντελώς... hi-tech, που θα συνοδευτεί από προβολές που δεν έχουν γίνει ποτέ ξανά σε ανάλογη περίσταση στη χώρα μας. Θα... χαθεί η μπάλα με όσα θα παρουσιαστούν και με τον τρόπο που θα παρουσιαστούν".

SPORTDAY

Για το γήπεδο της ΑΕΚ και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 30 εκατ. ευρώ ασχολείται στο ρεπορτάζ της η SD, η οποία γράφει για τη χρηματοδότηση.

LIVE SPORT

Στο ίδιο μήκος και η LS: "Μπαίνουν τα πρώτα χοντρά "πακέτα" και αρχίζει η υλοποίηση του πρότζεκτ "γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. 30 εκατ. ευρώ για τον Ναό!", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Αποφασίστηκε ΑΜΚ στη "Δικέφαλος 1924", έβαλε ήδη για... ζέσταμα 1 εκατ. ευρώ ο Μελισσανίδης".

GOAL

"30 εκατ. ευρώ μπαίνουν στην ΑΕΚ", γράφει η εφημερίδα αναφερόμενη στο θέμα του γηπέδου. Αναλυτικά το σχετικό της δημοσίευμα:
"Εβδομάδα γηπέδου είναι για την ΑΕΚ αυτή που διανύουμε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δείχνει έμπρακτα πως πλέον τα πάντα "τρέχουν". Ηδη, η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της "Δικέφαλος 1924 ΑΕ" έβγαλε σημαντικές ειδήσεις για το νέο "σπίτι" της Ενωσης.

Ο "τίγρης" έβαλε και επίσημα -έστω και διά του γιου του, Γιώργου- το πρώτο εκατομμύριο για την ανέγερση του νέου γηπέδου και παράλληλα έδωσε εντολή για να κινηθούν οι διαδικασίες για τις επόμενες κινήσεις. Στη διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκε να προκηρυχθεί γενική συνέλευση με μοναδικό θέμα την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της "Δικέφαλος 1924 ΑΕ" για ποσό 30 εκατ. ευρώ. Ποσό που θα καλύψει ο Μελισσανίδης, αλλά κυρίως οι φίλοι της ΑΕΚ που συμμετέχουν στη διαδικασία.

Οι "επώνυμοι" και εύποροι, όπως οι Παππάς, Χατζηιωάννου και Δαλακούρας που θα πρέπει να βάλουν στον λογαριασμό σημαντικά ποσά, αλλά και οι απλοί Ενωσίτες οπαδοί, που ήδη στηρίζουν οικονομικά την προσπάθεια μέσω της αγοράς εισιτηρίου διαρκείας.

Αλλωστε, αμέσως μετά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, θα τυπωθούν και θα μοιραστούν αναλογικά μετοχές προς τους κατόχους καρτών διαρκείας αλλά και στους υπόλοιπους φίλους της ΑΕΚ που θα αναλάβουν το βάρος της χρηματοδότησης.

Ο Μελισσανίδης έδειξε τον δρόμο δίνοντας το πρώτο εκατομμύριο ευρώ και κάνοντας σαφές πως δεν πρόκειται να μείνει εκεί. Θα βάλει πολλά χρήματα από την τσέπη του, ώστε να κάνει το δικό του όραμα, αλλά και όλων των ΑΕΚτζήδων, πραγματικότητα.

Πέραν του πλάνου χρηματοδότησης και του επενδυτικού σχήματος, ο Μελισσανίδης έδωσε εντολή ώστε να προχωρήσουν όλες οι τυπικές διαδικασίες. Αυτό που επιθυμεί ο "τίγρης" είναι τα πάντα να είναι έτοιμα μέχρι την επίσημη παρουσίαση προς τον κόσμο, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Οκτωβρίου.

Ο Μελισσανίδης είναι έτοιμος για την αυριανή παρουσίαση προς το δημοτικό συμβούλιο, στην οποία θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ σε σημαντικό βαθμό".

Keywords
Τυχαία Θέματα