ΣΥΡΙΖΑ: Θα στηρίξουμε στη Βουλή το νόμο για το γήπεδο της ΑΕΚ

14:56 31/3/2014 - Πηγή: AEK365

Οι τεράστιες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τοποθετήσεις της Ρένας Δούρου, αλλά και σειρά δημοσιευμάτων της ΑΥΓΗΣ κατά της ΑΕΚ, της κατασκευής του γηπέδου της και προσωπικά του Δημήτρη Μελισσανίδη, ανάγκασαν το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να πάρει συνολική θέση για το ζήτημα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι τάσσεται υπέρ της κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς» και δεσμεύεται αφενός ότι δεν προτίθεται να προβεί σε καμία πολιτική πρωτοβουλία κατά της κατασκευής του γηπέδου και αφετέρου θα στηρίξει το σχετικό

νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ στη Βουλή.
Βέβαια στην ανακοίνωση υπάρχουν κάποιες αόριστες... αιχμές, καθώς και αναφορά περί ενδεχόμενων προτάσεων για την διασφάλιση των... συμφερόντων της Ερασιτεχνικής. Η τελευταία αναφορά κρίνεται ως άστοχη, καθώς η ΑΕΚ (ΟΛΗ η ΑΕΚ), είναι ενωμένη σαν μια γροθιά για την υλοποίηση του πρότζεκτ που έχει παρουσιαστεί, η Ερασιτεχνική το στηρίζει πλήρως, ενώ η συμφωνία ανάμεσα στο σωματείο και την ΠΑΕ είναι καθαρά δική τους υπόθεση και όχι θέμα που αφορά την Βουλή ή την... Περιφέρεια. Σε κάθε περίπτωση, οι δεσμεύσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι σημαντικές, όμως μένει να γίνουν πράξη στα... έδρανα της Βουλής. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
«ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Ανακοίνωση του Αθλητικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα δημοσιεύματα που επιδιώκουν να φέρουν σε αντιπαράθεση τον ΣΥΡΙΖΑ με τον κόσμο της ΑΕΚ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι η ΑΕΚ δικαιούται και πρέπει να κατασκευάσει το νέο γήπεδό της στο οικόπεδο που της έχει παραχωρηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εφόσον κατατεθεί και συζητηθεί στη Βουλή το σχετικό νομοσχέδιο θα στηρίξει τη κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και, εφόσον χρειαστεί, θα υποβάλλει βελτιωτικές προτάσεις για τη πλήρη διασφάλιση των συμφερόντων της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και για τη καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων στην ευρύτερη περιοχή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προβεί ούτε προτίθεται να προβεί σε καμιά ενέργεια ή πολιτική πρωτοβουλία κατά της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ως εκ τούτου αποδοκιμάζει πλήρως όσα δημοσιεύματα, απ' όπου κι αν προέρχονται, επιδιώκουν να φέρουν σε αντιπαλότητα τον ΣΥΡΙΖΑ και την υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου με τον κόσμο της ΑΕΚ και τους κατοίκους της περιοχής.
Αυτά τα δημοσιεύματα θεωρούμε ότι εξυπηρετούν και προωθούνται από συγκεκριμένα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα και υπηρετούν μικροκομματικές σκοπιμότητες, εν' όψη των κρίσιμων εκλογών του Μαΐου, στις οποίες ο Λαός μας έχει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το δρόμο για την ανατροπή της κυβέρνησης Σαμαρά -Βενιζέλου και για την απομάκρυνση της τρόικα και των μνημονίων της καταστροφής».

Keywords
Τυχαία Θέματα