Σύντομα εξελίξεις με Μουγκόσα στην ΑΕΚ

10:13 23/5/2014 - Πηγή: AEK365

Η ΩΡΑ των Σπορ επιβεβαιώνει το ότι η περίπτωση Μουγκόσα εξετάζεται σοβαρά από την ΑΕΚ και μάλιστα προαναγγέλει εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρε. Αναλυτικά το δημοσίευμα της "ΩΡΑΣ":

Το όνομα του Στέφαν Μουγκόσα, του Μαυροβούνιου υψηλόσωμου φορ της Μλάντοστ Ποντγκόριτσα, ήρθε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ,

μετά από σχετική αναφορά του Τύπου της χώρας όπου έκανε λόγο για ενδιαφέρον της «Ένωσης» για τον παίκτη, τον οποίο μάλιστα όπως ανέφερε παρακολούθησε πρόσφατα για λογαριασμό του «Δικεφάλου» και ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «ΩΡΑΣ» το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μουγκόσα όχι μόνο είναι υπαρκτό, αλλά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ιδιαίτερα «ζεστό»!

Ο 21χρονος επιθετικός που θεωρείται ο πλέον εξελίξιμος φορ της χώρας έχει «γυαλίσει» εδώ και καιρό στην «Ένωση» και αυτός είναι και ο λόγος που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας εκτός του «Σάμπα», τον Μουγκόσα «τσέκαρε» πρόσφατα και άνθρωπος της ΑΕΚ! Στον «Δικέφαλο» θεωρούν πως η αγορά του Μαυροβουνίου είναι μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες, με τρανταχτά παραδείγματα παικτών που τα τελευταία χρόνια έφυγαν από εκεί σε νεαρή ηλικία και τώρα κάνουν καριέρα στους κορυφαίους συλλόγους του εξωτερικού.

Σε αυτό το σκεπτικό βασίστηκε και η απόκτηση του μεγαλύτερου ταλέντου της χώρας, Ντάρκο Ζόριτς, για τον οποίο με δηλώσεις του χθες ο Στέφαν Γιόβετιτς, της Μάντσεστερ Σίτι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Ο Μουγκόσα λοιπόν βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, το ενδιαφέρον της «Ένωσης» για την περίπτωσή του είναι πολύ «ζεστό», ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα χρήματα που θα αξιώσει ο Μλάντοστ Ποντγκόριτσα είναι εντός των «ορίων» που έχουν θέσει στον Σύλλογο, για τις φετινές μεταγραφές.

Το πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και ως εκ τούτου οι εξελίξεις γύρω από αυτή την υπόθεση θα έρθουν μετά τις επόμενες εβδομάδες, με τον Μουγκόσα πάντως να «παίζει» γερά για τη γραμμή κρούσης της ΑΕΚ, ενόψει της νέας σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα