Σύνθημα πρόκρισης από Μόγες

11:23 17/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ακόμα πιο "βαρύ" έγινε το κλίμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ντέιβιντ Μόγες, μετά το 0-3 από την Λίβερπουλ, ωστόσο ο ίδιος φρόντισε να στρέψει την προσοχή στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό και να σημειώσει πως οι πρωταθλητές Αγγλίας μπορούν να ανατρέψουν το 2-0 και να προκριθούν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Σε δηλώσεις του μετά το 0-3 από την Λίβερπουλ, ο Σκωτσέζος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Οι φίλαθλοι μας ήταν φανταστικοί και υποστήριξαν την

ομάδα μέχρι το τέλος. Με τέτοια συμπαράσταση και την Τετάρτη, θα έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι παίκτες μου ξέρουν καλά πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας και τι πρέπει να κάνουν. Έχουμε κάτι να διεκδικήσουμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε".
Για την συντριβή από την Λίβερπουλ στο "Ολντ Τράφορντ", ο Μόγες δήλωσε: "Υπάρχει απογοήτευση σε όλους μας, για το αποτέλεσμα και για τον τρόπο που δεχτήκαμε τα γκολ. Κάποια πέναλτι ήταν, άλλα όχι. Εμείς δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος, αλλά αυτό δεν σήμαινε απαραίτητα πως έπρεπε να είμαστε πίσω στο σκορ. Πίστευα πως στην επανάληψη θα μπορούσαμε να αντεπιτεθούμε αλλά πριν καθίσουμε στο πάγκο, μας σφυρίχτηκε νέο πέναλτι. Δεν μας πήγε τίποτα καλά. Στο 0-2 είχαμε ένα διάστημα που παίξαμε καλά με 1-2 ευκαιρίες, αλλά δεν έφτανε αυτό και το τελευταίο που χρειαζόμασταν ήταν μια αποβολή. Δεν είχαμε πολλά σουτ στην εστία και γενικά δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση γιατί οι παίκτες μου φαίνονταν καλά τις προηγούμενες μέρες".

Keywords
Τυχαία Θέματα