Σύνθημα νίκης από Ρότζερς

18:07 17/10/2013 - Πηγή: AEK365

Επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ με το... δεξί θέλει να κάνει η Λίβερπουλ, με τον Μπρένταν Ρότζερς να αποκαλύπτει πως θα παρατάξει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για το παιχνίδι κόντρα στη Νιούκαστλ.
Αρχικά, ρωτήθηκε για όσα έγραψε ο Χάρι Ρέντναπ στο βιβλίο του, και εκείνος απάντησε: «Ο Ρέντναπ όντως μου ζήτησε να είμαι το δεξί του χέρι στην εθνική, αλλά δεν έγινε έτσι κι αλλιώς. Θα το σκεφτόμουν να βοηθήσω τον Χάρι, τον σέβομαι απεριόριστα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, αλλά το θέμα είναι πλέον άσχετο»
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις επιστροφές κάποιων ποδοσφαιριστών του από

τραυματισμούς, αλλά και στην ενδεκάδα που θα παρατάξει για το παιχνίδι κόντρα στη Νιούκαστλ, λέγοντας:
«Θα παίξουμε με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στη Νιούκαστλ. Οι Τζόνσον, Άλεν και Σισοκό είναι πίσω, αλλά τους λείπουν παιχνίδια. Ο Κουτίνιο κάνει ειδική προπόνηση με τον φυσιοθεραπευτή. Ο Λούκας επιστρέφει από τιμωρία και θα είναι κανονικά στην ομάδα» ενώ αναφορικά με τα μπαράζ που πρέπει να παίξει η εθνική Ουρουγουάης για το Μουντιάλ και την έξτρα κόπωση του Λουίς Σουάρες, πρόσθεσε:
«Το γεγονός ότι ο Σουάρες θα παίξει περισσότερα παιχνίδια με την εθνική του, δεν με απασχολεί. Ως επαγγελματίας θα γυρίσει και θα δουλέψει σκληρά».
Τέλος, σχολίασε την αγωνιστική του φιλοσοφία για τη φετινή Λίβερπουλ: «Δεν με νοιάζουν οι τρεις πόντοι. Αυτό που με νοιάζει είναι να παίζουμε καλά. Βάσει των αποτελεσμάτων, είμαστε εξαιρετικοί μέχρι τώρα. Μπορεί να κερδίσουμε ένα παιχνίδι με σκορ 3-1 και να μην είμαστε ικανοποιημένοι για την απόδοσή μας. Οι ποδοσφαιριστές μου αποτελούν ένα σπουδαίο σύνολο και ο καθένας δουλεύει πολύ σκληρά για να βοηθάει ο ένας τον άλλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα