«Συγγνώμη» του left.gr για την τρολ-φωτογραφία της Βούλτεψη

23:41 28/1/2015 - Πηγή: AEK365

Η ιστοσελίδα left.gr ζήτησε συγγνώμη από την πρώην κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη ύστερα από την γκάφα στην οποία υπέπεσε πέφτοντας θύμα μιας φωτογραφίας-τρολ.

Νωρίτερα σήμερα είχε κυκλοφορήσει μια φωτογραφία στο διαδίκτυο της της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας στην πρωινή εκπομπή του MEGA στην οποία ως λεζάντα εμφανιζόταν η φράση «Βούλτεψη: Είναι δυνατόν χωρίς γραβάτες και αξύριστοι η νέα κυβέρνηση; Εγώ ήμουν στην πένα».

Η ιστοσελίδα ανέφερε στην αρχική ανάρτηση του: «Με στυλιστικές αναφορές της στο Mega, στυλίτευσε το look των αριστερών της κυβέρνησης. Και φυσικά όλοι καταλαβαίνουμε ότι έχει δίκιο. Τα μέλη της προηγούμενης κυβέρνησης φρόντιζαν να είναι καλοντυμένα όταν απευθύνονταν στην εξαθλιωμένη κοινωνία για να εξαγγείλουν ότι θα την εξαθλιώσουν κι άλλο. Πώς να εμφανιστείς απεριποίητος και αχτένιστος μπροστά στον άνεργο, την πεινασμένη, τον συνταξιούχο με το κομμένο ρεύμα...»

Τελικά, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια η φωτογραφία ήταν επεξεργασμένη και η Βούλτεψη δεν είχε κάνει ποτέ αυτή τη δήλωση.

Έτσι, στη συνέχεια το left.gr ανάρτησε τη συγγνώμη του αναφέροντας ότι το «ατόπημα» οφείλεται «στην τεράστια πίεση των ημερών».

Keywords
Τυχαία Θέματα