Συνεργασία ΕΣΑΚΕ με ΚΕΕΛΠΝΟ

18:14 16/11/2012 - Πηγή: AEK365

Σειρά εκδηλώσεων, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του HIV/AIDS (01/12), έχει προγραμματίσει ο ΕΣΑΚΕ.

Η ανακοίνωση: «Ο ΕΣΑΚΕ στο πλαίσιο του προγράμματος της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων με κεντρικό θέμα την παγκόσμια ημέρα κατά του HIV/AIDS (1η Δεκεμβρίου) με μήνυμα

«μηδενίζουμε... τις νέες μολύνσεις, τους θανάτους, τις διακρίσεις». Οι εκδηλώσεις είχαν ως αφετηρία την 5η αγωνιστική και τον αγώνα της Basket League ΟΠΑΠ ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Ολυμπιακό την Κυριακή 11 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια του αγώνα πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και διανομή ενημερωτικού υλικού στους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα από το προσωπικό του ΚΕΕΛΠΝΟ από ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο.

Σειρά παίρνει ο αγώνας Πανιώνιος - Ρέθυμνο Aegean της 6ης αγωνιστικής την Κυριακή 18 Νοεμβρίου και ώρα 16.00 στο κλειστό της Αρτάκης. Οι εκδηλώσεις για την εκστρατεία πρόληψης για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα θα ολοκληρωθούν τη 10η αγωνιστική, με την κορύφωσή τους να λαμβάνουν χώρα την 8η αγωνιστική (1-2-3/12/2012), στον αγώνα Ολυμπιακός - Άρης».

Keywords
Τυχαία Θέματα