Συνελήφθη ο «σίριαλ κίλερ» της Ιταλίας

13:37 9/5/2014 - Πηγή: AEK365

Οι Ιταλοί αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 55χρονο έξω από τη Φλωρεντία που θεωρούν ότι είναι ο δράστης ενός μεγάλου αριθμού επιθέσεων με θύματα ιερόδουλες.

Πρόκειται για τον 55χρονο υδραυλικό Ρικάρντο Βίτι. Η ιταλική αστυνομία τον συνέλαβε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο σπίτι του, βόρεια της Φλωρεντίας, για τη φρικιαστική δολοφονία της 24χρονης Αντρέα Κριστίνα Ζαμφίρ.

Τα ιταλικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι είπε «είμαι τελειωμένος, τώρα δεν μπορεί να

με σώσει κανείς» κατά την ώρα της σύλληψής του.

Η σορός της Ζαμφίρ είχε βρεθεί σε εθνική οδό έξω από την πόλη, με τα χέρια δεμένα σε ξύλινο στύλο με ταινία από το νοσοκομείο του Καρέτζι. Το στοιχείο της ταινίας θεωρείται κρίσιμο: Ο 55χρονος έμενε σε απόσταση ελάχιστων μέτρων από το νοσοκομείο.

Η αστυνομία κατέληξε στον Βίτι με βάση τις περιγραφές άλλων ιερόδουλων και εικόνες από κάμερες. Σε εξέλιξη βρίσκεται η ταυτοποίηση των στοιχείων του 55χρονου με το βιολογικό υλικό που έχει βρεθεί.

Ο δράστης της δολοφονίας της Ζαμφίρ ήταν, βάσει των ευρημάτων γενετικού υλικού, ο ίδιος με αριθμό άλλων ανάλογων επιθέσεων που είχαν ξεκινήσει τουλάχιστον από το 2006. Τα ιταλικά ΜΜΕ μιλούν για έξι τέτοια περιστατικά. Πολλοί έκαναν λόγο για έναν σίριαλ κίλερ στην Ιταλια καθώς υπάρχουν υποψίες και για άλλους φόνους που μπορεί να έχει διαπράξει ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα