Συνεχίζουν Τσαούσης-Παπαδόπουλος

15:12 12/7/2012 - Πηγή: AEK365

Παίκτες της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ θα συνεχίσουν να είναι οι Φάνης Τσαούσης και Γιώργος Παπαδόπουλος. Οι δύο έμπειροι άσοι είχαν συνάντηση με τους ιθύνοντες της Ένωσης στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, πριν από λίγο και συμφώνησαν να συνεχίσουν στους «κιτρινόμαυρους» για τα επόμενα δύο χρόνια. Στόχος όλων των παικτών και της διοίκησης είναι η επιστροφή στην κορυφή και γι' αυτό υπάρχει κοινή πλεύση, ώστε να έρθουν τα ζητούμενα αποτελέσματα. Από εδώ και πέρα

αναμένεται η συνάντηση της διοίκησης με τον Δημήτρη Καφφάτο, ώστε να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες και να ανανεωθεί η συνεργασία τους και για την επόμενη χρονιά.

Στη συνέχεια και από την στιγμή που θα ολοκληρωθούν οι υποθέσεις του υπάρχοντος ρόστερ, θα υπάρξουν και οι ανακοινώσεις των μεταγραφών. Τα βλέμματα των «κιτρινόμαυρων» βρίσκονται στην απόκτηση ενός πίβοτ, ενός ξένου και των δύο ίντερ. Εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα αναμένονται άμεσα. Όπως και σε αυτό του Γιαννόπουλου, ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει στην ΑΕΚ και από την στιγμή που οι απαιτήσεις της ομάδας, στην οποία ανήκει (σ.σ Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας), δεν είναι απαιτητικές θα συνεχιστεί να φοράει τη φανέλα με το «Δικέφαλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα