Συνεχίζει να προκαλεί ο Δώνης

22:24 11/11/2013 - Πηγή: AEK365

Παρά το γεγονός ότι τα χρόνια έχουν περάσει και ο κόσμος της ΑΕΚ έχει κάνει τεράστια προσπάθεια να τον αποβάλει από την μνήμη του, ο Γιώργος Δώνης δεν λέει να αφήσει την Ένωση στην... ησυχία της.
Σε συνέντευξη που έδωσε δέχθηκε ερώτηση για τις διοικητικές αλλαγές στον ΑΠΟΕΛ και η απάντησή του ήταν η εξής: «Έχω περάσει άλλες δύο διοικητικές αλλαγές σε ΑΕΚ

και ΠΑΟΚ και στις δύο περιπτώσεις με είχαν κοροϊδέψει. Δεν σημαίνει πώς θα συμβεί αυτό και στον ΑΠΟΕΛ, αλλά για να κάνει το προπονητικό τιμ τη δουλειά του, χρειάζονται κάποιες προϋποθέσεις». Βέβαια, καλό θα είναι να εξηγήσει ο κύριος Δώνης τι αντιλαμβάνεται ως κοροϊδία. Γιατί αυτό που θυμάται όλη η Ελλάδα είναι πως παρέλαβε την πρωταθλήτρια ΑΕΚ του 2008, χειρίστηκε με μεγάλη ελευθερία την διαχείριση του ρόστερ της (σε βαθμό που μεταξύ άλλων πίεζε να αποκτηθεί ο Κλέιτον της Λάρισας αντί του Σκόκο και τελευταία στιγμή ήρθε τελικά ο Αργεντινός με διοικητική βούληση!) και η ΑΕΚ τον στήριξε κυριολεκτικά μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε.
Τον στήριξε όταν έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της που άφησε την ομάδα εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο, τον στήριξε όταν η ομάδα που έφτιαξε χρειάστηκε παράταση για να αποκλείσει τον Ηλυσιακό στο Κύπελλο (μάλιστα, με τον προπονητή του αντιπάλου, Γιώργο Χατζάρα, να φωνάζει στους παίκτες του το... ιστορικό «κερδίστε ή χάστε μέχρι το 90'»!), τον στήριξε όταν τις πρώτες επτά αγωνιστικές είχε απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες, μια ήττα και μόλις δύο νίκες(!), με τον έβδομο αγώνα μάλιστα να είναι ο... ιστορικός, της Φυλής, όπου η ΑΕΚ κέρδιζε με 3-0 στο ημίχρονο και το ματς έληξε 3-3!
Παρεμπιπτόντως, μετά από όλα αυτά, κατάφερε να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ με το... στανιό, με την επική ανατροπή των δύο γκολ στις καθυστερήσεις (το ματς που με τη λήξη του παραιτήθηκε ο Ντέμης Νικολαϊδης) και ακολούθησαν δύο ακόμη γκέλες με Ξάνθη (1-1 εκτός) και Πανσερραϊκό (0-0 στο ΟΑΚΑ) για να απολυθεί. Δηλαδή, με τον ίδιο στο τιμόνι, μια ΑΕΚ πρωταθλητισμού (θεωρητικά), με ένα ρόστερ που όλοι θυμούνται την ποιότητά του, είχε σε 10 αγώνες επτά γκέλες (έξι ισοπαλίες, μια ήττα) και μόλις τρεις νίκες. Μετά από όλα αυτά -και άλλα τόσα που χρειάζονται... σελίδες για να γραφτούν- είναι να απορεί κανείς πως αντιλαμβάνονται κάποιοι την κοροϊδία...

Keywords
Τυχαία Θέματα