Κόκκινο πάρτι στην Ανδαλουσία

14:50 24/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 14η αγωνιστική

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: Σάντσεθ Πιθχουάν

Πριν την έναρξη του ματς οι οπαδοί της Σεβίλλης σήκωσαν ένα πανό που έγραφε "γεννημένοι να κυριαρχούμε στην Ανδαλουσία" και η ομάδα τους φρόντισε να τους επιβεβαιώσει επικρατώντας 4-0 της Μπέτις στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι. Μόλις στο 2ο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Μπακά

βγήκε τετ α τετ με τον Σάρα και τον πλάσαρε ιδανικά. Στο 44' ήρθε το 2-0 με τον Μ'Μπιά να εκμεταλλεύεται το λάθος του γκολκίπερ της Μπέτις. Λίγα λεπτά πριν οι 'βέρδες" είχαν μείνει με δέκα όταν ο Παουλάο είδε δεύτερη κίτρινη. Απόλυτη κυρίαρχος και στην επανάληψη η Σεβίλλη πέτυχε τρίτο γκολ στο 61' με σκόρερ αυτή τη φορά τον Βιτόλο. Τέσσερα λεπτά μετά είχε δοκάρι με τον Ιμπόρα ο οποίος τελικά σκόραρε στο 88' διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Ντιόγκο, Φάσιο, Καρίσο, Αλμπέρτο, Ιμπόρα, Μ'Μπιά, Βιτόλο (85'Χάιρο), Ρέγες (70'Περότι), Ράκιτιτς, Μπακά (76'Γκαμέιρο).

Ρ.ΜΠΕΤΙΣ: Σάρα, Χουανφράν, Παουλάο, Αμάγια, Ντιντάκ, Νόνο, Τσάβι Τόρες, Στάινχόφερ (47'Φιγκουέρας), Βερντού, Βαντιγιο (61'Ρουμπέν Κάστρο), Μολίνα (68'Ματίγια).

ΕΛΤΣΕ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Μαρτίνεθ Βαλέρο

Η Βαλένθια έδειξε το κακό της πρόσωπο και στο ματς με την Έλτσε γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 2-1. Ο Φιντέλ άνοιξε το σκορ στο 57' για να ισοφαρίσει ο Μπερνάτ στο 73'. Η Έλτσε όμως δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα καθώς στο 84' ο Κρισιάν Ερέρα έκανε τ 2-1. Το ματς σημαδεύτηκε από την απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Ρικάρντο Κόστα στο 16' όταν εξ επαφής προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΕΛΤΣΕ: Μανού Ερέρα, Σουάρες, Μποτία, Λομπάν, Αλμπακάρ, Σάντσεθ, Ριβέρ, Μάρκεθ (79'Ερέρα), Σεβάνοβιτς (54'Κορομίνας), Φιντέλ, Μποάκιε (65'Μαντεκόν).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Μπαραγκάν, Ρικάρντο Κόστα, Ματιού, Γκουαρδάδο, Φουέγο (86'Μπανέγκα), Παρέχο, Παμπόν (72'Μπερνάτ), Φέντε Καρντάμπια (62'Πόστιγκα). Κανάλες, Ζόνας.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 1-4

ΓΗΠΕΔΟ: Βαγέκας

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Γκαρθία η Εσπανιόλ έφυγε με διπλό από την έδρα της Ράγιο επικρατώντας με 4-1. Η φάση που ουσιαστικά έκρινε το ματς ήρθε στο 25' όταν ο Ρουμπέν ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Σέρχιο Γκαρθία με τον διαιτητή να τον αποβάλει και να δίνει πέναλτι. Ο Γκαρθία το εκτέλεσε και έκανε το 0-1. Μόλις στο 50' στο δεύτερο μέρος η Εσπανιόλ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι με τον έμπειρο επιθετικό να ευστοχεί και πάλι και αν δίνει προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του. Η Ράγιο κατάφερε να μειώσει με τον Σαούλ στο 81' αλλά μόλις δύο λεπτά μετά ο Γκαρθία κάνοντας χατ-τρικ σφράγισε τη νίκη της Εσπανιόλ. Στο 85' ο Στουάνι διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΡΑΓΙΟ Β.: Ρουμπέν, Τίτο, Γκαλεάνο (54'Λαριβέι), Αρμπίγια, Νάτσο, Τρασόρας, Σαούλ, Μπουένο (26'Κομπένιο), Ιάγκο. Φάλκε (77'Εμπάρμπα), Μπανγκουρά, Βιέρα.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κίκο Κασίγια, Χάνι Λόπεθ, Μορένο, Κολότο, Φουέντες, Ραούλ Ροντρίγκεθ, Νταβίντ Λόπεθ, Βίκτορ Άλβαρεθ (62'Σιμάο), Τόρζε (46'Στουάνι), Σέρχιο Γκαρθία, Κόρδοβα (70'Άλεξ Φερνάντεθ).

ΛΕΒΑΝΤΕ- ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 0-3
ΓΗΠΕΔΟ: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Την εντυπωσιακή φετινή της πορεία συνέχισε η Βιγιαρεάλ που νίκησε με 3-0 μέσα στην έδρα της Λεβάντε και έμεινε στην τετράδα. Το «κίτρινο υποβρύχιο» ξεκίνησε πολύ δυνατά και στο 9ο λεπτό κέρδισε πέναλτι αλλά και την αποβολή του κίπερ της Λεβάντε, Κέιλορ Νάβας. Έτσι ο Σοριάνο έκανε το 1-0 από τα 11 μέτρα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 73΄ ο Σοριάνο έβγαλε όμορφα για τον Ούτσε, ο οποίος με όμορφη προσπάθεια έκανε το 2-0. Στο 85ο λεπτό ο Περμπέ δεν πρόλαβε την μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή, αλλά στο 89' ο Ούτσε εκμεταλλεύτηκε ασταθή επέμβαση του Χιμένεθ ι έγραψε το 3-0.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Λελ, Ναβάρο, Βύντρα, Χουανφράν, Ντιόπ (66' Μπαράλ), Σιμάο, Σουμέτρα (12' Χιμένεθ), Ίβανσιτζ, Ελ Ζαρ, Μπαμπά (23' Γκαρθία)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Τζόκιτς, Μουσάτσιο, Μάριο, Γκάμπριελ, Κάνι, Μπρούνο, Πέρες (62' Ακουίνο), Τριγκέρος (78' Πίνα), Τζόναθαν (6' Περμπέ), Ούτσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα