Συνέχισε το σερί στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ

19:49 15/11/2014 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ συνέχισε την αήττητη πορεία της στο Πρωτάθλημα της Α1, αφού επικράτησε με 22-24 του Φοίβου στο κλειστό των Συκεών, για την 7η αγωνιστική της διοργάνωσης. Η Ένωση το έκανε ντέρμπι προς το τέλος, ωστόσο με καθαρό μυαλό επιστρέφει με ακόμα ένα «διπλό» από την Θεσσαλονίκη.

Το ματς

Η ΑΕΚ

μπήκε μουδιασμένη στο παιχνίδι και παρουσίασε προβλήματα στην άμυνα και στην επίθεση απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό Φοίβο. Έτσι, η αναμέτρηση χαρακτηρίστηκε από πολλές ισοπαλίες, με την Ένωση να μην μπορεί να μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Ένα ξέσπασμα όμως, μετά το 20ο λεπτό έδωσε στους «κιτρινόμαυρους» μια διαφορά 4 γκολ, (8-8, 8-12), παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Νικολαϊδη. Το ημίχρονο βρήκε την ΑΕΚ να προηγείται με 13-10.
Με φόρα μπήκε και στην επανάληψη η ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει διαφορά 8 γκολ (10-18) και να μπλοκάρει τους αντιπάλους της. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια της Ένωσης και μείωσαν στα 4 γκολ (15-19), ενώ η κακή διαιτησία αποσυγκέντρωσε και τις δυο ομάδες, με αποτέλεσμα να μπουν ακόμα περισσότερο στο παιχνίδι, το οποίο έγινε ντέρμπι προς το τέλος (21-23). Με ψυχραιμία, όμως και καθοριστικές αποκρούσεις του Τσιλιμπάρη, οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στη νίκη (22-24).

ΦΟΙΒΟΣ (Βασίλης Σκανδάλης): Κότσιφας, Καβουσανάκης, Μπαλαμός, Σεϊρεκίδης, Αποστολίδης, Μέτσης, Βότσης, Σαουλίδης, Ναουμίδης, Χατζηβακαλέλης, Κοπαΐδης, Τσαμεσίδης.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Μπακαούκας, Γεωργιάδης, Δημοσθένους, Νικολαϊδης, Κολιούλης, Μπαλάς , Τσαούσης, Παπαδόπουλος Χ., Τσιλιμπάρης Κ., Χατζηκωνσταντίνου , Τσιλιμπάρης Ν., Φίλιππας, Ακριδόπουλος, Χόντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα