Άνετη νίκη για την ΑΕΚ

16:56 19/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ έδειξε πως παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκει τα πατήματά της. Η Ένωση για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ έφτασε στην τρίτη της νίκη, αφού επικράτησε με άνεση της ΧΑΝΘ με 35-22 , στο κλειστό γήπεδο του Κορωπίου.

Το ματς

Με φόρα μπήκε η ΑΕΚ, η οποία με συνοπτικές διαδικασίες δημιούργησε μεγάλη διαφορά. Η Ένωση στηρίχθηκε στην εξαιρετική άμυνά της,

αλλά και στον Κώστα Τσιλιμάρη, ο οποίος για ακόμα μια μέρα έδειξε ανίκητος κάτω από τα δοκάρια. Ενώ, με ανάλογα ποσοστά στην επίθεση άνοιξε η ψαλίδα και η Ένωση πήρε προβάδισμα ακόμα και 10 γκολ (20-10). Το πρώτο μέρος βρήκε τους «κιτρινόμαυρους» να μπαίνουν στα αποδυτήρια με το 21-10.
Αν και η ΧΑΝΘ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο μειώνοντας σε 21-14, η ΑΕΚ απάντησε με ένα σερί και πήρε γρήγορα και πάλι τη διαφορά στα 10 γκολ (24-14). Η καλή αγωνιστική κατάσταση της Ένωσης έδωσε τη δυνατότητα στον Γιάννη Αρβανίτη να δοκιμάσει και αρκετούς νέους παίκτες χωρίς όμως η ομάδα να επηρεαστεί. Έτσι, τα λετά περνούσαν και οι «κιτρινόμαυροι» με συνοπτικές διαδικασίες έφτασαν σε ακόμα μια νίκη στο Πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα