Συνέχεια στο Άργος

19:22 19/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στο Άργος Ορεστικό διεξάγεται την Τετάρτη, το δεύτερο Γκραν Πρι της σεζόν.

Στη διοργάνωση έχουν δηλωθεί να πάρουν μέρος περισσότεροι από 100 αθλητές μεταξύ αυτών, κάποιοι από εκείνους που θα αγωνιστούν σε δέκα μέρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών. Πρόκειται για τον Γιώργο Τρέμο (ΓΣ Τρικάλων) , ο οποίος έχει στείλει φέτος το δίσκο στα 62,92 μ., επίδοση που του εξασφάλισε τη συμμετοχή στη διοργάνωση της Φινλανδίας. Στα 200 μ. θα τρέξει ο Τηλέμαχος Ρούτας (Ηρακλής), στο πλαίσιο

της προετοιμασίας του για το Ελσίνκι, εκεί όπου θα τρέξει 400 μέτρα.

Δυνατή κούρσα θα γίνει στα 100 μ., με τους Χρήστο Καλαμάρα (ΑΕ Κρανιδίου), νικητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με 10.50, αλλά και ο Ιορδάνης Ρουσσάκης (Ηρακλής), που στο πρωτάθλημα τερμάτισε σε 10.67. Στο μήκος θα πάρει μέρος ο τρίτος του πανελληνίου πρωταθλήματος με 7,75 μ., Μιχάλης Μερτζανίδης (Ολυμπιάδα Κομοτηνής).

Τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων, θα διεκδικήσουν αρκετοί αθλητές, όπως η Κλόντια Μπουσγκιοκάι (ΓΑΣ Αλεξάνδρεια) στον ακοντισμό, αλλά και ο Γιάννης Λούλας (Ολυμπιακή Δομή) στα 400 μ. εμπόδια. Την ευκαιρία συναντηθούν για μια ακόμη φορά φέτος θα έχουν οι Εφη Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξανδρείας) και Ευαγγελία Γαλένη (Αρης).

Keywords
Τυχαία Θέματα