Συνέχεια στη Μόσχα

21:03 4/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η δράση στο διεθνές μπιτς βόλεϊ συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς, καθώς μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησαν Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Χάγης, ακολουθεί το Γκραν Σλαμ της Μόσχας (6-11/6) για το παγκόσμιο σιρκουί.

Εκεί η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από δύο ομάδες, αφού πέρα από τις Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη που βρίσκονται στο κυρίως ταμπλό, στα προκριματικά θα λάβουν μέρος οι Τζοάνα Παπαγεωργίου και Χριστίνα Ρουμπάνη. Η ελληνική

ομάδα έκανε μία εβδομάδα προετοιμασία στο Μπόρνμουθ της Αγγλίας υπό την επίβλεψη του Βαγγέλη Κουτουλέα και έδωσε φιλικά με τις εθνικές ομάδες της Μεγάλης Βρετανίας που ετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

«Φιλοξενηθήκαμε από το πανεπιστήμιο του Μπόρνμουθ και μας παρείχαν τα πάντα για την προετοιμασία μας, τόσο στο νέο κλειστό γήπεδο μπιτς βόλεϊ που δημιούργησαν, όσο και στα γήπεδα της παραλίας. Κάναμε προπονήσεις 2-3 φορές την ημέρα και είχαμε την ευκαιρία να συγκεντρωθούμε στην προσπάθειά μας. Οι Βρετανοί έχουν προοδεύσει πολύ στο μπιτς βόλεϊ και σε αγωνιστικό επίπεδο και οργανωτικά, προκειμένου να δείξουν καλή εικόνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όσον αφορά τη δική μας προετοιμασία, είμαστε πολύ χαρούμενες που λάβαμε μέρος στο training camp του Μπόρνμουθ και ευχαριστούμε πολύ τον Βαγγέλη Κουτουλέα και τις Βρετανικές ομάδες των Ζάρα Ντάπνεϊ / Σάουνα Μάλιν και Ντενίς Τζόουνς / Λούσι Μπούλτον. Θεωρούμε ότι έχουμε κάνει τεράστια πρόοδο τους τελευταίους μήνες και ελπίζουμε να φανεί στα προκριματικά της Μόσχας», δηλώνουν Παπαγεωργίου και Ρουμπάνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα