Συνέχεια με αισιοδοξία

22:47 7/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ που θα σημάνει την έναρξη των πλέι οφ του Πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ είναι αυτός που απασχολεί την ομάδα της ΑΕΚ. Η Ένωση συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς την προετοιμασία της και είναι αρκετά αισιόδοξη για τη νίκη που θα την βάλει με το δεξί σε αυτή την φάση της διοργάνωσης. Άλλωστε στην ομάδα περιμένουν κάποιο στραβοπάτημα του Διομήδη Άργους για να παραμείνουν σε τροχιά Πρωταθλήματος και να παλέψουν μέχρι τελικής πτώσης για να πετύχουν την ανατροπή. Ακόμα

βέβαια κι αν αυτό δεν γίνει, δεν θα υπάρχει απογοήτευση, καθώς η ΑΕΚ μετά το περσινό θαύμα και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, συνεχίζει να κάνει πορεία Πρωταθλητισμού. Ο Γιάννης Αρβανίτης δεν έχει στην διάθεσή της τον Νίκο Κοκολοδημητράκη, λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον μηνίσκο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα να τονίσουμε πως οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό γήπεδο του Βύρωνα (18:00) και για αυτό αποφασίστηκε να υπάρχουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης. Τα κουπόνια δίνονται προς 10 Ευρώ στα γραφεία της ομάδας (Λεωφόρος Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια, 210 2584583) καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Επίσης κουπόνια θα υπάρχουν και στο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα