Συνάντηση Ντέμη-Νοτιά στη Νέα Υόρκη

23:07 24/4/2012 - Πηγή: AEK365

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση πιθανολογείται ότι θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη, το προσεχές Σάββατο, στον ετήσιο χορό του ΑΕΚ Fan Club of USA. Μία συνάντηση που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο και στο... αύριο της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει δεχτεί εδώ και καιρό πρόσκληση από τα παιδιά

του κλαμπ της Αμερικής, την οποία και έκανε αποδεκτή. Έτσι λοιπόν θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι προκειμένου να βρεθεί στην Αμερική, στην «έδρα» δηλαδή του Νίκου Νοτιά. Μάλιστα, στον ίδιο χώρο και σύμφωνα με τα μέλη του κλαμπ, θα παραβρεθεί και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές, καθώς οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι πολύ καλές.

Το γεγονός λοιπόν πως ο Χιώτης εφοπλιστής και ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ θα βρίσκονται στο ίδιο μέρος, είναι λογικό να τους φέρει κοντά και να μιλήσουν και για την ομάδα. Θα υπάρχει και χώρος και χρόνος για τετ α τετ με βασικό θέμα την Ένωση. Ο μεν Νοτιάς, που παραμένει μεγαλομέτοχος, θα θέλει να ενημερωθεί για τις κινήσεις του Νικολαΐδη, που είναι έτοιμος για την επιστροφή του και ο δε πρώην πρόεδρος να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του πρώτου. Ο Νοτιάς κατά καιρούς έχει πει πως θα παρέμενε σε ένα μετοχικό σχήμα, που όμως όλο το βάρος δεν θα πέφτει σε αυτόν. Ο Νικολαΐδης λοιπόν θα επιδιώξει να μάθει τα σχέδιά του και αν θα μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν και με ποιον τρόπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα