Συνάντηση Ντέμη με Βούρο

23:17 4/5/2012 - Πηγή: AEK365

Είναι δεδομένο και επιβεβαιωμένο ότι ο Γιάννης Βούρος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με δύο επενδυτικά funds που θέλουν να αναλάβουν την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Πιο προχωρημένες είναι οι επαφές με το κινεζικό (το άλλο πρόκειται για γερμανικό), που πλέον έγινε γνωστό και το όνομά του. Πρόκειται για την CSCEC κατασκευαστική εταιρία, η οποία με επιστολή της, γνωστοποιεί τις προθέσεις της. Όμως ένα τέτοιο έργο δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς τη συγκατάθεση της ΑΕΚ.

Τόσο της Ερασιτεχνικής, όσο και της ΠΑΕ. Η πρώτη είναι ενήμερη για αυτές τις κινήσεις και πλέον απομένει να ενημερωθεί και η δεύτερη και κυρίως η νέα διοίκηση. Εκεί όπου θα βρίσκεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ένα από τα θέματα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο για το... αύριο της ομάδας, είναι η ανέγερση του γηπέδου. Η ΑΕΚ πρέπει να αποκτήσει άμεσα το «σπίτι» της και για αυτό στις προθέσεις του Νικολαΐδη είναι να τρέξει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα. Μάλιστα, μετά την επιβεβαίωση για το ενδιαφέρον της κινεζικής εταιρίας, υπήρξε επαφή ανάμεσα στον πρώην πρόεδρο της Ένωσης και τον Γιάννη Βούρο. Οι δύο άντρες συζήτησαν κάποια πράγματα, όπου ο Νικολαΐδης ενημερώθηκε από πρώτο χέρι για τις δύο προτάσεις που υπάρχουν. Μάλιστα, συμφώνησαν να συναντηθούν αμέσως μετά τις εκλογές, προκειμένου να συζητήσουν εκτενέστερα για το θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα