Συνάντηση Μελισσανίδη, Ανδριόπουλου για την «Αγιά Σοφιά»

20:51 17/1/2014 - Πηγή: AEK365

Συνάντηση με τον Δημήτρη Ανδριόπουλο είχε σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το αφεντικό της ΑΕΚ είχε σύσκεψη στην Aegean με τον πρότζεκτ μάνατζερ του έργου και τους συνεργάτες του, στην οποία συζήτησαν όλα τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ομάδας.
Οι άνθρωποι που «τρέχουν» το πρότζεκτ έχουν κορυφώσει τις τελευταίες μέρες τις επαφές τους με όλους τους αρμόδιους φορείς (έχουν γίνει συναντήσεις και με αρκετές Υπηρεσίες),

με στόχο να ρυθμίσουν αρκετά ζητήματα σχετικά με το έργο, αλλά και να δρομολογηθούν οι εξελίξεις που απαιτούνται για να γίνει το συντομότερο δυνατό το σημαντικότερο βήμα από αυτά που απομένουν: Αυτό αφορά την νομοθετική ρύθμιση που αναμένεται να περάσει το επόμενο διάστημα από την Βουλή. Μέσω της συγκεκριμένης ρύθμισης η ΑΕΚ δεν ζητά τίποτα περισσότερο από το να καταργηθεί η προηγούμενη ρύθμιση που είχε περάσει για την κατασκευή του γηπέδου της (που προέβλεπε αύξηση των συντελεστών δόμησης) και οι πολεοδομικοί όροι της περιοχής να επιστρέψουν στα όρια που υπήρχαν πριν. Άλλωστε, έχει τονιστεί πολλές φορές ότι το σχέδιο της «Αγιά Σοφιάς» σέβεται απόλυτα όλες τις πολεοδομικές διατάξεις που ισχύουν για την Νέα Φιλαδέλφεια.
Μόλις γίνει και το συγκεκριμένο βήμα, η ρύθμιση θα υποβληθεί μαζί με τις τελικές μελέτες του έργου στον φάκελο που θα κατατεθεί στο Υπουργείο, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης της οικοδομικής άδειας. Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν και νέες συσκέψεις και οι άνθρωποι της ΑΕΚ αισιοδοξούν ότι πολύ σύντομα θα υπάρχουν σημαντικές -και θετικές- εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα