Συναγερμός για φωτιά στο ξενοδοχείο της Μπάγερν στη Μόσχα

08:16 29/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ανήσυχο ήταν το βράδυ της Κυριακής για την αποστολή της Μπάγερν Μονάχου στη Μόσχα, καθώς, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ήχησε στο ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει οι Βαυαροί, ο συναγερμός για φωτιά!

Οι Πρωταθλητές Γερμανίας βρίσκονται στη Ρωσία από την Κυριακή, λόγω του προγραμματισμένου για το απόγευμα της Τρίτης, αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής δεν ήταν και πολύ... ξεκούραστο για τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τους ποδοσφαιριστές του, καθώς, στα μισά της νύχτας, ήχησε ο συναγερμός για φωτιά! Προφανώς και άπαντες βγήκαν έξω από το ξενοδοχείο, με τους παίκτες της Μπάγερν να πηγαίνουν σε ένα κοντινό εστιατόριο για να καθίσουν και να περάσει η ώρα τους μέχρι να ειδοποιηθούν να επιστρέψουν ξανά στα δωμάτιά τους.

Αυτό έγινε λίγη ώρα αργότερα, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, πάντως, να δείχνει πως βλέπει πάντοτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του κινητού του, τυλιγμένος με την κουβέρτα που είχε πάρει από το δωμάτιο και έβγαλε selfie έξω από το ξενοδοχείο, όση ώρα περίμενε για να επιστρέψει στο κρεβάτι του.

Προφανώς, η ώρα του... σημερινού εγερτηρίου, άλλαξε, με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της Μπάγερν να απολαμβάνουν λίγο ύπνο παραπάνω.

Πηγή : www.coppa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα