Συμφώνησε με Πογιέτ ο Βόγκαν

16:34 9/10/2013 - Πηγή: AEK365

Από την αρχή των δηλώσεών του, ο 30χρονος μέσος αναφέρθηκε στην επιλογή- Πογιέτ για τον πάγκο της ομάδας του:«Είναι καλή πρόσληψη. Ελπίζουμε να μπορέσει να μας βγάλει από τον πάτο της βαθμολογίας και να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Δεν ξέρω πολλά για τον Γκουστάβο, αλλά μίλησα με παίκτες που έχουν δουλέψει μαζί του και μου είπαν μόνο καλά λόγια».
Έπειτα από τις επτά πρώτες αγωνιστικές, η Σάντερλαντ βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος, με μόλις ένα βαθμό. Που στο στηρίζει, όμως, αυτό ο ίδιος; «Στα δύο τελευταία παιχνίδια μας έλειψε η τύχη. Δεν ξεκινήσαμε καλά,

όμως σε ορισμένα ματς διεκδικούσαμε κάτι καλύτερο. Απλώς χρειάζεται να φέρουμε ορισμένα καλά αποτελέσματα. Τότε θα δείτε άλλη ομάδα».
Όταν ρωτήθηκε για τον πρώην προπονητή του, Πάολο Ντι Κάνιο, δεν θέλησε να πει πολλά: «Μαζί του κάναμε ορισμένα καλά πράγματα, αλλά είναι στο χέρι των παικτών να βελτιώσουν τα αποτελέσματά τους στο γήπεδο».
Για τον ίδιο, η πρόσληψη του Πογιέτ φαντάζει ως μια ακόμη ευκαιρία να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα της ομάδας: «Δεν έχω αγωνιστεί σε πολλά ματς... Ελπίζω ότι θα μπορέσω να επιστρέψω στην ομάδα, να πάρω συνεχόμενα παιχνίδια και φυσικά, να νικήσουμε ορισμένα από αυτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα