Συμφώνησε χωρίς να μιλήσει για το οικονομικό

09:26 30/4/2015 - Πηγή: AEK365

Και λευκή κόλλα χαρτί να έδινε η ΑΕΚ στον Κυριάκο Ανδρεόπουλο, ο 21χρονος μέσος της Κέρκυρας θα την υπέγραφε για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Και δεν πρόκειται για σχήμα λόγου, αφού στην ουσία κάτι παρόμοιο φαίνεται να έχει συμβεί, με την Ένωση να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία μαζί του, χωρίς οι δύο πλευρές να έχουν μπει στη διαδικασία να μιλήσουν για το οικονομικό της υπόθεσης. Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία που είχε ο νεαρός μέσος με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, αναφέρθηκαν και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, η οποία αν δεν αλλάξει

κάτι την τελευταία στιγμή, θα είναι τριετούς διάρκειας.

Ο Ανδρεόπουλος αφού άκουσε το πλάνο που του παρουσίασε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, ενθουσιάστηκε και αμέσως είπε το «ναι», χωρίς να σκεφτεί το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, αφού η επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ένωση ήταν μεγαλύτερη ακόμα και από μία άλλη καλύτερη οικονομικά πρόταση (υπήρχαν και άλλες στην Κέρκυρα) για τον ίδιο.

Μάλιστα, το γεγονός ότι Μιλοβάνοβιτς και Ανδρεόπουλος μίλησαν... επισήμως, με την άδεια της Κέρκυρας, «φούντωσε» ακόμα περισσότερο τα σενάρια στο νησί πως οι «Φαίακες» έχουν κάνει ήδη δεκτή την προσφορά της ΑΕΚ και για αυτό έδωσαν το ελεύθερο να υπάρξει απευθείας συζήτηση με τον παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα