«Συμφώνησα αμέσως»

17:00 18/11/2014 - Πηγή: AEK365

Μόλις δύο μέρες... πήρε στον Ματ Λοτζέσκι να συμφωνήσει με την διοίκηση του Ολυμπιακού για την επέκταση της συνεργασίας του μέχρι το 2017. «Είμαι χαρούμενος που ανακοινώθηκε ότι θα μείνει εδώ για άλλα δύο χρόνια, σ' ένα μέρος που μου αρέσει να ζω και να παίζω με την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους που πιστεύουν σε μένα και μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους προσφέροντάς μου ένα καινούριο συμβόλαιο», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Ερωτηθείς

αν χρειάστηκε μεγάλο χρόνο για να πει το «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού, απάντησε: «Όχι πάρα πολύ. Ήρθε ο ατζέντης μου στην Αθήνα, μίλησαν με τους προέδρους και σε δύο μέρες είχαμε συμφωνία».

Όσον αφορά στον τραυματισμό του, σχολίασε: «Νομίζω ότι γίνομαι καλύτερα. Έκανα δύο θεραπείες με prp κι αυτό με βοήθησε. Έχουμε πολύ σταφ εδώ και νομίζω ότι θα ξεκινήσω να τρέχω σήμερα, θα κάνω τζόκινγκ και σιγά σιγά θα επιστρέψω».

Για το καλό ξεκίνημα στον όμιλο της Ευρωλίγκας, όπου ο Ολυμπιακός μετρά 5 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, τόνισε: «Νομίζω ότι από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την ήττα από την Κηφισιά έγιναν πολλές αλλαγές και δεν είναι εύκολο για την ομάδα και ειδικά για τους παίκτες να προσαρμοστούν. Το αν είσαι στο 5-0 στην Ευρωλίγκα είναι υπέροχο και ελπίζω να πάρουμε μαζί μας το μομέντουμ στον επόμενο γύρο».

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»: «Θέλω να σας ευχαριστήσω που κάνατε αυτό το μέρος ξεχωριστό για μένα και είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι εδώ για δύο ακόμα χρόνια. Ανυπομονώ να κερδίσω τίτλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα