Συμφωνία της ΑΕΚ με OTE TV

08:24 15/6/2014 - Πηγή: AEK365

Σε προφορική συμφωνία με τον ΟΤΕ TV για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της την επόμενη σεζόν ήρθε η ΑΕΚ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Live Sport». Στο ρεπορτάζ αναφέρονται τα εξής: «Ο κύβος ερρίφθη, η ΑΕΚ μετακομίζει από τη νέα σεζόν στον ΟΤΕ TV.

Όχι επειδή η συγκεκριμένη συνδρομητική πλατφόρμα έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα των αγώνων της Β' Εθνικής, αλλά επειδή ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατάφερε να πετύχει το καλύτερο «ντιλ» για την ΑΕΚ.
Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, όπως είχατε διαβάσει και προσφάτως στη «Live», έκανε τις διερευνητικές επαφές και με τη Nova, αλλά τελικώς κατέληξε στον ΟΤΕ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες έγινε επαφή σε υψηλό επίπεδο, δηλαδή μεταξύ του Μελισσανίδη και του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ. Στη διαπραγμάτευση μεταξύ τους επήλθε προφορική συμφωνία, η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί με υπογραφές μετά τη σύσταση της ΠΑΕ (όταν δηλαδή περάσει στο ΦΕΚ και ξεκινήσει η λειτουργία της).
Το «ντιλ» σύμφωνα με έγκυρες πηγές είναι εντυπωσιακό: 2,5 εκατ. ευρώ θα μπουν στο ταμείο της ΠΑΕ για να μεταδοθούν από το ΟΑΚΑ τα 25 και πλέον (μαζί με τα πλέι οφ) εντός έδρας παιχνίδια της από τον ΟΤΕ TV. Και δεν σταματάει εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ ΑΕΚ θα εισπράξει αυτό που δικαιούται και από την κεντρική διαχείριση! Ψιλά σε σχέση με το ανεξάρτητο «ντιλ» των 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά και 100.000 ευρώ να είναι, δεν της περισσεύουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα