Συγκλονιστική ιστορία με οπαδό της Μπριζ που έκανε ευθανασία (ΦΩΤΟ&VIDEO)

19:06 3/3/2015 - Πηγή: AEK365

Παγκόσμια συγκίνηση προκαλεί η ιστορία του Λορένσο Σούνμπερτ....

Ο 41χρονος άνδρας, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε απίστευτα επί 20 χρόνια, υποβαλλόμενος συνολικά σε 38 επεμβάσεις, αποφάσισε πως δεν μπορεί πλέον να αντέξει όλη αυτή την περιπέτεια κι επέλεξε να φύγει με αξιοπρέπεια. Ο Σούνμπερτ, αποφάσισε να προχωρήσει σε ευθανασία, προκειμένου να ηρεμήσει εκείνος αλλά και η οικογένειά του, αλλά πριν το κάνει ήθελε να παρακολουθήσει για τελευταία φορά την αγαπημένη του Μπριζ.

Οι άνθρωποι της Μπριζ, όπως ήταν λογικό συγκινήθηκαν από την ιστορία του οπαδού

της ομάδας και την περασμένη Κυριακή ο Σούνμπερτ έκανε την τελευταία του επιθυμία, πραγματικότητα.

Ανέβαλε την προγραμματισμένη ευθανασία, που θα γινόταν με την αποδοχή της απόφασής του από τους γιατρούς που τον παρακολουθούσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια και είδε τη νίκη (3-0) επί της Μουσκρόν.

Πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, περπάτησε παρέα με τη σύζυγό του και την 7χρονη κορούλα τους στο γήπεδο, όπου και αποθεώθηκε από τους 20.000 οπαδούς που είχαν κατακλύσει τις εξέδρες του «Jan Breydel», ενώ είχαν ετοιμάσει κι ένα πανό που έγραψε: «You'll never walk alone, Lorre».

«Ήταν η μεγαλύτερη και τελευταία επιθυμία μου προτού πεθάνω. Ήθελα να δω ένα τελευταίο παιχνίδι ποδοσφαίρου...Τώρα μπορώ να πεθάνω ήσυχος. Θα πανηγυρίζω για την ομάδα μου από ψηλά» είπε ο Σούνμπερτ.

Την επόμενη μέρα, έγινε η ευθανασία...

Keywords
Τυχαία Θέματα