Συγχαρητήρια και συστάσεις από Κωστένογλου

14:05 16/10/2011 - Πηγή: AEK365

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανήκει ήδη στο παρελθόν. Η εικόνα της ομάδας ικανοποίησε αρκετό κόσμο, κυρίως για τη θέληση και το πάθος που έβγαλε μέσα στο γήπεδο, αλλά και επειδή τακτικά παρουσίασε κάτι συγκεκριμένο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτά ήταν και τα σημεία στα οποία επικεντρώθηκε ο Νίκος Κωστένογλου κατά τη σημερινή του ομιλία προς τους παίκτες. Χωρίς να πει πολλά και να επικεντρωθεί σε αναλύσεις,

έδωσε συγχαρητήρια και τόνισε: «Συγχαρητήρια για την εικόνα που είχατε. Κάνατε αυτό που είχαμε πει και αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε έτσι όπως πρέπει. Δεν θέλω να αναλύσουμε σήμερα το παιχνίδι, θα το κάνουμε τις επόμενες μέρες».

Μάλιστα, στη συνέχεια, έδωσε το σύνθημα και για το παιχνίδι της Πέμπτης στη Μόσχα, εκεί όπου η ΑΕΚ δίνει έναν... τελικό για την πρόκρισή της στους ομίλους του Europa League, με τον Κωστένογλου να κάνει συστάσεις για την ζωή των ποδοσφαιριστών του, αφού το πρόγραμμα είναι αρκετά βαρύ: «Αυτό που θέλω από εσάς είναι να προσέξετε τη ζωή σας τις επόμενες μέρες. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είναι ένας τελικός. Υπάρχει κούραση για αυτό χρειάζεται προσοχή ώστε να πάμε έτοιμοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα