Στραματσιόνι: Πίστη στην ομάδα μου

22:29 11/1/2013 - Πηγή: AEK365

«Δε νομίζω πως είχαμε ένα καλό ξεκίνημα στη σεζόν καθώς δυσκολευτήκαμε αρκετά λόγω των αλλαγών που έγιναν. Από την 5η αγωνιστική κι έπειτα, όμως, βάλαμε τις βάσεις στην τακτική που μας βοήθησαν ώστε να κάνουμε ένα καλό σερί στην Ιταλία και στην Ευρώπη. Τα αποτελέσματα μας στη συνέχεια... χάλασαν αλλά πιστεύω ότι είμαστε μια καλή ομάδα που είχε ένα κακό σερί και όχι μια μέτρια ομάδα που είχε ένα καλό σερί. Νομίζω πως η δική μου Ιντερ θα είναι εκεί που πρέπει

στη βαθμολογία και θα δώσει τη μάχη της ως το τέλος», τόνισε ο Στραματσιόνι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιστροφή κάποιων παικτών στη δράση: «Είμαστε κοντά στο να έχουμε ξανά στη διάθεση μας τον Μουντιγκάγι, τον Κουτίνιο και τον Ομπι. Δεν είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν στον αγώνα με την Πεσκάρα αλλά είναι έτοιμοι για προπονήσεις. Αυτό το παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες».

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής της Ιντερ ρωτήθηκε και για τα μεταγραφικά, όπως και για τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ, για να απαντήσει ότι «ψάχνουμε για ένα παίκτη στα δεξιά και ένα μέσο με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που έχουν όσοι είναι ήδη στο ρόστερ. Αν δε βρούμε τέτοιους παίκτες δε θα κάνουμε μεταγραφή. Ο Σνάιντερ; Η εκτίμηση μου για τον Γουέσλεϊ είναι η ίδια και έπαιζε συνεχώς μέχρι που τραυματίστηκε. Η Ιντερ άλλαξε το καλοκαίρι. Δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτες με την αξία του Σνάιντερ και ελπίζω αυτή η ιστορία να τελειώσει με τον ένα ή άλλο τρόπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα