Στραματσιόνι: Να μείνουμε δεύτεροι

18:14 21/12/2012 - Πηγή: AEK365

Οι Νερατζούρι υποδέχονται το Σάββατο (στις 13:30) την Τζένοα στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» για την 18η -τελευταία για το 2012- αγωνιστική της Serie A και ο προπονητής τους, τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό να παραμείνει η ομάδα στη δεύτερη θέση.

«Νομίζω πως πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με όσα έχουμε κάνει ως τώρα και θέλω να μπορώ να το πω αυτό και μετά το τέλος του αυριανού αγώνα. Η Τζένοα δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά σε ένα ματς όλα μπορούν να γίνουν. Δείτε τι έπαθε, για παράδειγμα, η Νάπολι. Θα αντιμετωπίσουμε μια

ομάδα ικανή να δημιουργήσει πρόβλημα σε κάθε αντίπαλο αλλά πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε. Είμαστε στη 2η θέση και θέλουμε να παραμείνουμε εκεί», τόνισε ο Στραματσιόνι και συμπλήρωσε: «Πρέπει πάντα να σέβεσαι τους αντιπάλους σου αλλά να μην τους φοβάσαι. Έχουμε αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς αλλά θα μπούμε στο γήπεδο για να νικήσουμε».

Στην Ιντερ θα περιμένουν ως το βράδυ της Παρασκευής για να δουν αν θα γίνει δεκτή η έφεση τους μετά την ποινή μιας αγωνιστικής στον Φρέντι Γκουαρίν επειδή είπε διάφορα στον τέταρτο διαιτητή στον αγώνα με την Λάτσιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα