Στραματσιόνι: Μας λείπει ο Σνάιντερ

11:18 21/1/2013 - Πηγή: AEK365

Από χθες ο Ουέσλεϊ Σνάιντερ ανήκει και επίσημα στην Γαλατάσαραϊ με τον Αντρέα Στραματσιόνι να παραδέχεται πως από την Ίντερ λείπει ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Ολλανδού μεσοεπιθετικού στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Ρόμα, ο προπονητής της Ίντερ τόνισε: "Η αλήθεια είναι πως μας λείπει ένας παίκτης με τα δικά του χαρακτηριστικά. Δεν κρύβω πως η ομάδα χτίστηκε με βάση τον Ολλανδό. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και ευτυχία. Θα παραμείνει στις καρδιές μας".
Για το 1-1 με την

Ρόμα, ο Στραματσιόνι δήλωσε: "Η Ρόμα έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα και μας δυσκόλεψε πολύ. Η Ίντερ όμως ήταν πάντα... ζωντανή. Μείναμε μέσα στο παιχνίδι, κατορθώσαμε να ισοφαρίσουμε και ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρώ πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο αφού εκείνοι έπαιξαν καλύτερα στο πρώτο μέρος και εμείς στο δεύτερο".
Για τις απουσίες στην επίθεση της Ίντερ, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε: "Μας έλειπαν κάποιοι παίκτες, ιδιαίτερα στην επίθεση. Αλλά καταφέραμε να ανταποκριθούμε και να πάρουμε έναν πολύτιμο βαθμό. Όσο σημαντικές απουσίες και αν είχαμε, δεν μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία. Οι παίκτες που παίζουν στην Ίντερ είναι όλοι τους ικανότατοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα