Στραματσιόνι: Δεν έχω δει ποτέ μου τέτοιο πέναλτι

10:56 8/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Τζουζέπε Μεάτσα", η Ίντερ προηγήθηκε 3-1 της Αταλάντα αλλά τελικά έχασε με 3-4 και ο Αντρέα Στραματσιόνι φωνάζει για την απόφαση του διαιτητή Τζερβασόνι να καταλογίσει πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, σε μαρκάρισμα του Ρανόκια, με το οποίο μείωσαν σε 3-2.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Ίντερ, Αντρέα Στραματσιόνι, τόνισε: "Είμαι λίγο καιρό στην θέση του πρώτου προπονητή στην Ίντερ και δεν έχω μεγάλη εμπειρία από αγώνες. Όμως μια απόφαση όπως αυτή που πήρε σήμερα ο διαιτητής, με το πέναλτι που έδωσε στην Αταλάντα, δεν έχω

δει ποτέ μου ούτε ως φίλαθλος. Πήρε την ευθύνη να σφυρίξει πέναλτι σε μια φάση, στην οποία οι παίκτες της Αταλάντα δεν διαμαρτυρήθηκαν και πήγαν να εκτελέσουν κόρνερ. Αυτό το πέναλτι το είδε μόνο ο διαιτητής και με αυτή την απόφαση έβαλε ξανά τον αντίπαλο μας στο παιχνίδι".
Πλέον η Ίντερ βρίσκεται στην 5η θέση με τον Στραματσιόνι να δηλώνει: "Πρέπει να παίξουμε σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν χωρίς να κάνουμε υπολογισμούς. Στόχος μας είναι η νίκη σε όλους τους αγώνες. Αν κάποιος από αυτούς που βρίσκονται μπροστά μας κάνει λάθη, πρέπει να είμαστε σε θέση να τα εκμεταλλευτούμε. Δεν μπορώ να πω αν θα καταφέρουμε να πάρουμε την 3η θέση, ξέρω όμως πως θα το παλέψουμε. Μακάρι να μας βοηθήσει και η τύχη λιγάκι, αφού τον τελευταίο καιρό μας έχει εγκαταλείψει".

Keywords
Τυχαία Θέματα