Στόνερ: Παραμύθι…

10:47 28/10/2012 - Πηγή: AEK365

Μπορεί ο Λορένθο να στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής, ωστόσο για το κοινό του Φίλιπ Άιλαντ, ο μεγάλος πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον νικητή και συμπατριώτη τους, Κέισι Στόνερ ο οποίος έτρεξε για τελευταία φορά στο «σπίτι» του.

Ο Αυστραλός αναβάτης της Repsol Honda μάλιστα, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ιδανικότερο φινάλε για μία αρκετά επίπονη σεζόν, χαρακτηρίζοντας τη νίκη του στην πίστα Phillip Island ως παραμύθι, καθώς ήταν η έκτη του συνεχόμενη μπροστά

στο κοινό του.

«Ο χρόνος μου μετρά αντίστροφα. Ήταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να κερδίσω ακόμα έναν αγώνα πριν εγκαταλείψω την ενεργό δράση και το να το κάνω εδώ στο Grand Prix της πατρίδας μου είναι παραμύθι», ήταν τα λόγια του Αυστραλού αναβάτη, ο οποίος στη συνέχεια δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του:

«Όλο το τριήμερο ήταν ιδανικό. Το κοινό (κόπηκαν 122,470 εισιτήρια!), οι φίλοι που ήρθαν εδώ, όλα ήταν εκπληκτικά. Ποτέ δεν έχω δει την Cowes με τόση κίνηση ξανά και γνωρίζω πως αρκετοί ήρθαν για να δουν εμένα. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ και έκανα περήφανους τους Αυστραλούς. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο. Ήταν μία φανταστική ημέρα και πλασαριστήκαμε στην κορυφή σε μία δύσκολη σεζόν και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να το κάνεις αυτό σε έναν αγώνα εντός έδρας», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα