Στον Παμβοχαϊκό ο Ασπιώτης

18:43 28/6/2013 - Πηγή: AEK365

Παίκτης του Παμβοχαϊκού για τον επόμενο έναν χρόνο θα είναι ο Άκης Ασπιώτης. Ο ίδιος δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη νέα του ομάδα:«Μετά από ένα χρόνο, είμαι έτοιμος να επιστρέψω στη δράση, υγιής και με μεγάλη όρεξη. Ο Παμβοχαϊκός είναι ένας σύλλογος με μεγάλες προσδοκίες, ένα νέο κεφάλαιο για μένα και θέλω να φανώ αντάξιος

της εμπιστοσύνης του προπονητή, κ. Ζαλμά, καθώς και των στόχων που έχει θέσει η ομάδα. Η ομάδα έχει κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το περσινό ρόστερ ωστόσο, πιστεύω πως θα πρωταγωνιστήσει και τη νέα σεζόν, καθώς αποκτήθηκαν ικανοί αθλητές με προσωπικότητα. Μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά. Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι να είμαστε όλοι υγιείς και εκτιμώ πως όλα θα πάνε καλά».

Όσο για τους στόχους του με τον Παμβοχαϊκό; «Η ομάδα έπαιξε πέρυσι στον τελικό του πρωταθλήματος και γιατί όχι να μη το επαναλάβει και τη νέα σεζόν. Πρέπει να κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά και όταν φτάσει η ώρα των πλέι οφ να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Έχω αγωνιστεί στο Βραχάτι, ο κόσμος δίνει δυναμικό παρών και βοηθά σημαντικά την ομάδα, γεγονός που μου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω τον Παμβοχαϊκό να πετύχει τους στόχους του».

Keywords
Τυχαία Θέματα