Στον OTE TV η εθνική ομάδα μπάσκετ

13:27 5/2/2014 - Πηγή: AEK365

Από τα κανάλια του ΟΤΕ TV θα μεταδοθούν οι αγώνες της εθνικής ομάδας μπάσκετ στο Παγκόσμιο της Ισπανίας όπως ανακοίνωσε η ψηφιακή πλατφόρμα.
Επίσης, ο ΟΤΕ TV εξασφάλισε τα δικαιώματα και για τους αγώνες της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ που θα γίνει στην Ουκρανία το 2015 ενώ έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα όλους τους αγώνες της Dream

Team κατά την προκριματική φάση.

Η ανακοίνωση του ΟΤΕ TV
«Η Εθνική Ελλάδας θα αγωνιστεί στα παρκέ της Ισπανίας και o ΟΤΕ TV θα είναι εκεί για να μεταφέρει τις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στα μεγαθήρια του παγκόσμιου μπάσκετ, συνεχίζοντας το δρόμο που χάραξε από το 2013, με τη μετάδοση των αγώνων του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.
Η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου της στη Σεβίλλη, ώστε να αποφύγει την οικοδέσποινα Ισπανία, με τον όμιλο της οποίας θα διασταυρωθεί στη δεύτερη φάση, στη Μαδρίτη. Μεγάλοι αντίπαλοί της για την κορυφή, θα είναι η Αργεντινή και η Κροατία.
Με την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η Εθνική Ελλάδας εξασφάλισε και τη συμμετοχή της στο Ευρωμπάσκετ της Ουκρανίας το 2015, το οποίο επίσης θα καλύψει ο OTE TV σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου, μόνο για τους συνδρομητές του».

Keywords
Τυχαία Θέματα