«Στόχος του Απόλλωνα να μαζεύει βαθμούς»

15:57 11/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει από σήμερα νέο προπονητή με τον Μπάμπη Τεννέ να υπογραμμίζει πως στόχος της ομάδας είναι να μαζεύει βαθμούς για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να μείνει στην κατηγορία και πρόσθεσε πως πρωταρχικό μέλημα είναι ο Απόλλων Σμύρνης να βγάλει θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του και να βελτιωθούν οι παίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Απόλλων Σμύρνης, Μπάμπης Τεννές, στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
-Για το ποιος είναι ο στόχος της ομάδας: «Να μαζεύει πλέον βαθμούς. Η θέση μας είναι δύσκολη. Χρειαζόμαστε τους

βαθμούς για να μείνουμε στην κατηγορία.
Κάθε προπονητής όταν τον καλούν να αναλάβει μια ομάδα νιώθει δικαιωμένος. Σε αυτό είναι μια προσωπική δικαίωση. Το πρώτο μέλημα μας είναι να βγάλει η ομάδα θετικά στοιχεία και να μπορέσει να βελτιώσει τους παίκτες. Μετά έρχονται οι προσωπικοί στόχοι».
- Για το εάν το γεγονός ότι δεν έχει επιλέξει τους παίκτες θα του δημιουργήσει προβλήματα: «Θα δημιουργούσε προβλήματα και θα ήταν δύσκολη αν τα παιδιά αυτά δεν θα τα ήξερα. Με τα παιδιά έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν».
- Για τις πρώτες του εντυπώσεις από το πρωτάθλημα:
«Οι επτά αγωνιστικές δεν είναι ένα καλό δείγμα για το πρωτάθλημα. Όμως μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδεχομένως να έχουν πρώτο στόχο την σωτηρία. Αυτό που περιμέναμε, αυτά βλέπουμε. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός που διεκδικούν πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό -φυσικά- να έχει τον πρώτο λόγο. Ένας καλός Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης και ένας Παναθηναϊκός ο οποίος αρχίζει να δείχνει δυναμική».

Keywords
Τυχαία Θέματα