«Στόχος το Ευρωπαϊκό»

17:43 1/4/2014 - Πηγή: AEK365

Τα τελευταία δύο χρόνια έβαλε και πάλι στη ζωή του τον πρωταθλητισμό. Υστερα από μια μακρά περίοδο αγωνιστικής...αγρανάπαυσης, ο Μάκης Στεργιούλης επέστρεψε σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο στη ζωή του και πήρε ξανά τα σκήπτρα στους δρόμους ταχύτητας.


Ο πρωταθλητής των 100 μ., δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Σόποτ, δε σκοπεύει όμως να κάνει το...ίδιο λάθος και να χάσει την αγωνιστική ευκαιρία του καλοκαιριού. «Ξεκάθαρα ο στόχος

για την σεζόν είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης. Στον κλειστό δεν βγήκε τίποτα και η ευθύνη είναι δική μου. Η προετοιμασία πάει πολύ καλά. Είχα ένα πρόβλημα με το γόνατο μου, το οποίο το ξεπέρασα κάνοντας θεραπεία», είπε ο αθλητής και χρησιμοποίησε μια παρομοίωση για να εξηγήσει την κατάσταση στην οποία βρέθηκε στην περίοδο του χειμώνα:

«Όταν το μηχάνημα το πιέζεις και το ζορίζεις δεν μπορεί να αποδώσει. Το καλό αποτέλεσμα έρχεται αβίαστα. Αρχίζω και βρίσκω το ρυθμό μου και καλύπτω το κενό από το διάστημα της αποχής μου από τους αγωνιστικούς χώρους», είπε ο Στεργιούλης, που με 10.29 από το...μακρινό 2007 είναι ο 14ος γρηγορότερος Ελληνας όλων των εποχών.


Ο αθλητής του Κώστα Ηλία, αναμένεται να κάνει τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν στην Κρήτη στα Χανιά 2014 (1/6) και μία εβδομάδα μετά να συνεχίσει στα Βενιζέλεια. «Το πιθανόττερο σενάριο είναι να ξεκινήσω με τους δύο αγώνες στην Κρήτη. Από εκεί και πέρα θα δούμε που θα συνεχίσουμε», κατέληξε ο αθλητής

Keywords
Τυχαία Θέματα