«Στόχος μια θέση στο βάθρο»

20:00 16/7/2014 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Γυναικών ξεκίνησε με νίκη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης επικρατώντας της Μ.Βρετανίας με 9-7. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η Αλεξάνδρα Ασημάκη μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για το καλό ξεκίνημα της Εθνικής και αναφέρθηκε στον κύριο στόχο της Εθνικής, ο οποίος είναι μια θέση στο βάθρο:

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε άγχος. Ήταν η πρεμιέρα και είχαμε μόλις λίγες ώρες για να προετοιμαστούμε, αφού φτάσαμε στην Βουδαπέστη το προηγούμενο απόγευμα. Η Αγγλία παρουσιάστηκε

πολύ καλύτερη από ότι περιμέναμε και νομίζω αυτό οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά του Κώστα Βαμβακάρη στον πάγκο της. Το αποτέλεσμα όμως μετράει και εμείς καταφέραμε να πάρουμε την νίκη, έστω και αν δυσκολευτήκαμε. Πλέον προχωράμε βήμα βήμα και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια με Ουγγαρία και Ολλανδία, στα οποία έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ δύσκολους αντιπάλους. Επιβάλλεται να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο για να συνεχίσουμε με νίκες. Έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Στόχος μας αρχικά είναι μία θέση στην 4άδα και κατ' επέκταση μία θέση στο βάθρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα