«Στόχος η νίκη, αλλά η ΑΕΚ... κυνηγάει την 3η θέση»

16:40 24/4/2015 - Πηγή: AEK365

Ο έμπειρος βοηθός προπονητή του Ρεθύμνου, Σταύρος Μυκονιάτης, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της κρητικής ομάδας για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, ανέφερε ότι το έργο της ομάδας τους είναι δύσκολο, ενώ αναφέρθηκε λεπτομερώς στο τι πρέπει να προσέξουν οι παίκτες τους για να τα καταφέρουν. Αναλυτικά όσα είπε ο συνεργάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου:

Για το ματς: «Το έργο μας είναι πολύ δύσκολο. Παίζουμε με μία ομάδα, η οποία με τις προσθήκες που έχει κάνει μέσα στην σεζόν έχει αλλάξει επίπεδο. Διαθέτει παίκτες που μπορεί

να σε «σκοτώσουν» ανά πάσα στιγμή. Όλοι ξέρουμε το ρόστερ της ΑΕΚ πόσο την έχει βοηθήσει. Εμείς θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολλά πράγματα για να είμαστε μέσα στο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Κάποια από αυτά είναι το αμυντικό ριμπάουντ και η προσωπική άμυνα γιατί σκοράρουν πάνω από 12 πόντους τουλάχιστον 5 παιδιά σε κάθε παιχνίδι. Η ατομική άμυνα είναι πολύ σημαντική και στην επίθεση πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να διαβάσουμε πάρα πολύ καλά τις καταστάσεις. Σαφώς και στόχος είναι πάντα η νίκη αλλά παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που «κυνηγάει» την 3η θέση του πρωταθλήματος και να βγει στην Ευρώπη. Οι στόχοι της είναι πάρα πολύ υψηλοί και αυτό φαίνεται από τις προσθήκες της. Παρ' όλα αυτά, εμείς μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να διεκδικήσουμε τη νίκη με όποιες δυσκολίες και αν υπάρχουν».

Για τον κόσμο του Ρεθύμνου: «Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι περιμένουμε και σε αυτό τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει και να μας στηρίξει όσο γίνεται. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο με φιλάθλους και από τις δύο μεριές. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας χειροκροτήσει για την προσπάθεια μας και θα μας δώσει την ενέργεια που χρειαζόμαστε».

Keywords
Τυχαία Θέματα