Στοχ: Να φέρουμε ένα τρόπαιο στην Θεσσαλονίκη

14:13 30/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι βασικός στόχος για τον ΠΑΟΚ με τον Μίροσλαβ Στοχ να διαβεβαιώνει πως όλοι στην ομάδα θα βάλουν τα δυνατά τους ώστε να μπορέσουν να φέρουν, έπειτα από καιρό, ένα τρόπαιο στην Θεσσαλονίκη.
Σε δηλώσεις του στην κάμερα του PAOK TV, ο Σλοβάκος εξτρέμ τόνισε: "Θέλω πάντα να κερδίζω τίτλους και αισθάνομαι ότι έχουμε μεγαλύτερες

πιθανότητες στο Κύπελλο γιατί στο πρωτάθλημα είμαστε 11 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό. Το Κύπελλο όμως είναι άλλη μια ευκαιρία και έτσι θα βάλουμε τα δυνατά μας να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Ευελπιστούμε να φέρουμε ένα τρόπαιο μετά από πολύ καιρό στην Θεσσαλονίκη".
Για την προσωπική του απόδοση, ο Στοχ δήλωσε: "Αισθάνομαι πολύ καλύτερα και ελπίζω να το δείξω ξανά και στα επόμενα ματς, οπότε θα βάλω τα δυνατά μου. Πάντα προσπαθώ πολύ, αλλά μερικές φορές όσο και να προσπαθείς δεν σου βγαίνει και ελπίζω ότι τώρα θα πάει καλά".
Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Σμύρνης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον Στοχ να θυμάται το 0-0 της Τούμπας: "Θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι, είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν πετύχαμε γκολ και έτσι είναι το ποδόσφαιρο μερικές φορές. Αύριο (σ.σ. σήμερα) είναι ένα ακόμα παιχνίδι, ξεκινάει από το 0-0 και ελπίζω να τα πάμε πολύ καλύτερα και να πετύχουμε κάποια γκολ. Το πιο σημαντικό είναι να μην δεχτείς γκολ από τον αντίπαλο και νομίζω ότι το ιδανικό σενάριο για εμάς είναι αυτό του προηγούμενου ματς. Να πετύχουμε γκολ νωρίς και να κάνουμε το παιχνίδι ευκολότερο για εμάς. Σχεδόν ποτέ δεν βάζουμε πρώτοι γκολ και δυσκολεύουμε τον εαυτό μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα