Στοχ: Ένα δώρο για μένα η ανανέωση στη Φενέρ

12:47 4/7/2014 - Πηγή: AEK365

Η Φενέρμπαχτσε προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του Μίροσλαβ Στοχ μέχρι το 2018 και στη συνέχεια τον παραχώρησε δανεικό στην Αλ Αΐν με τον Σλοβάκο εξτρέμ να υποστηρίζει πως η ανανέωση ήταν ένα δώρο για τον ίδιο.
Σε δηλώσεις του ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος με το πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Είναι μεγάλο κίνητρο για μένα. Ειλικρινά, δεν το περίμενα ο πρόεδρος να μου προσφέρει μια παράταση του συμβολαίου μου για δυο χρόνια, το οποίο ίσχυε μέχρι και το 2016. Μου είπαν ότι το

μέλλον μου στη Φενέρμπαχτσε εξαρτάται μόνο από εμένα και τις επιδόσεις μου και αν το πετύχω και θέλω σε ένα χρόνο θα είμαι πίσω στη Φενέρμπαχτσε. Συνεπώς, ήταν μια πραγματική προσφορά σε εμένα αυτό το συμβόλαιο, ένα δώρο".
Για τη μετακίνηση του, ως δανεικός, στην Αλ Αΐν, ο Στοχ δήλωσε: "Ο νέος σύλλογος είναι πολύ φιλόδοξος, παίζει στα ημιτελικά του Asian Champions League, κάτι το οποίο για εμένα είναι μια μεγάλη πρόκληση και θέλω να ζήσω την εμπειρία αυτής της διοργάνωσης. Ανυπομονώ για αυτούς τους αγώνες, όπως και για τις εγχώριες διοργανώσεις, αφού η ομάδα έχει στόχο να κατακτήσει και τα τρία Κύπελλα, και αυτό είναι σίγουρα μια πρόκληση για μένα".

Keywords
Τυχαία Θέματα